tirsdag 22. september 2015

Hvordan montere lameller

Kjøp i online webshop. Lameller er et godt alternativ til tradisjonelle gardiner. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt som solskjerming til ditt vindu og ditt behov.


De finnes i mange farger og strukturer, også lystette.

Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får vedrørende lameller. Finn smarte tips til hvordan du kan vaske, kutte og feste lameller her. Når alt henger korrekt, monter snoren med plastringene på krokene på plastbeslagene. Snoren er lang nok til grupper på lameller.


Skjær av den ekstra snoren. Det tar alltid noen dager før lamellene henger pent på plass, så små krøller vil forsvinne av seg selv. Slik monterer du: Enklest er å først montere lamellskinnen på vegg eller i tak.

Deretter forbereder du hver lamell ved å måle opp riktig lengde på lamellene. Klipp med saks i lamellenes overkant. Du bestemmer altså selv høyden på lamellene dine. Enkel montering av våre plisségardiner.


Skip navigation Sign in. Komplett lamellgardin med skena, lameller och beslag Flexibel avskärmning med vita lameller som du enkelt reglerar där du vill begränsa sol. Når du skal montere dine lamellgardiner skal du kun montere beslagene i taket eller i veggen. Deretter skal lameller , bunnvekt og bunnkjede bare klikkes på. Nedenfor finner du veiledninger til, hvordan du monterer de ulike produkter.


Det er ofte litt av poenget med dede skjermer for direkte sollys, men slipper samtidig inn nok lys til at det ikke blir stupmørkt i stua. De egner seg ikke som soveromsgardiner. Da bør du heller gå for lystette rullegardiner.


Og du kan selv montere ledning, støpsel og bryter til en lampe. Jan Vidar Larsen er daglig leder i Elektriker Øst utenfor Drammen og ber deg være forsiktig hvis du skal leke hobby-elektriker. Hvis du er usikker på hvordan noe skal gjøre, så er det bedre å kontakte en fagmann.


Det kan bli dyrt å la være, mener han.

Du kan også sy og montere gardinene dine selv, vi kan da hjelpe deg med å finne gardinstenger, stoff i metervare, sytilbehør, gardintilbehør og annet tilbehør. Få tips og gode råd til hvordan du enkelt kan vaske persienner og gardiner på bloggen vår. Har kjøpt inn lameller og skinner på KID interiør.


Hvis du har vindusrammer av standardstørrelse, kan du sannsynligvis finne lamellgardiner med riktig bredde. Living har en stang som henger ned som du vrir på for å justere vinkelen og du trekker den til side om du vil trekke for eller igjen vinduet. Du kan også kombinere farger, f. Her finner du vår monteringsveiledning som hjelper deg å montere gardinene dine, samt hvordan de skal vedlikeholdes på best mulig måte.


Skinnesystemet vil være kjøpt (av oss) hos Bohus, Skeidar, Kid eller lignende. Kirsch og lameller fra Living. Vi har alltid fokusert på kvalitetsdeler til lav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg