mandag 14. september 2015

Grå harmoni

Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. En gulaktig gråhvit tone.


Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.

Grå Skifer fungerer til Egghvit og Bomull. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Kvadrat mørk grå er en stilren og minimalistisk front.


Den dype gråtonen er lun og behagelig, og akkurat passe nøytral slik at den ikke tar bort fokus fra resten. Det går veldig godt saman og synest Grå harmoni er både lys nok og varm nok på same tid. Så eg anbefaler gjerne den, utan at eg kjenner til Demring.


Soverommet malte vi veggene med grå harmoni.

Synes denne gråfargen var kaldere, ikke så lun og god som valmuefrø. Skulle jeg ha malt om igjen, ville jeg definitivt valgt valmuefrø! Men: grå harmoni er en behagelig gråtone. Lykke til med fargevalg!


Møbler til soverommet - oppbevaring og seng. Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av Harmony is a small town located in Blaine County, San Andreas that appears in Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online. Hurtig levering over hele landet!


Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp. Våre Bod- og hyttedører er av tradisjonelt håndverk når det gjelder produksjon og materialvalg.


Gå inn og finn din nye boddør til garasjen eller hytta. Harmoni maling er et merke maling på samme måte som Lady er, så der er det mange forskjellige varianter å velge mellom. Tilsvarende produkt i Jotun er Lady Sens.


Vi ønsker nå å make stuen i fargen grå harmoni.

Vi har kjøkken og stue i ett på ca m2. Dette er en lun og noe mørk gråfarge. Om 2år tenker vi å selge huset å kjøpe noe nytt. Ville dere syntes denne fargen ble for mørk i ett lite rom? Harmoni er valget for deg som har sansen for utsøkte materialer i en klassisk og herskapelig stil.


I hvitt med trinn og håndlist i eik trer de dreide spilene ekstra godt frem, mens et avrundet blokktrinn gir Harmoni en storslått og kontinental karakter. Matte vegger gir en rolig atmosfære,. Popsocket ( Grå harmoni ). Hvis du ser på jotun sine nettsider så finner du fargene: tidløs og grå harmoni , disse har vi brukt og er godt.


Pure Harmony-stilen er klassisk elegant og romantisk. De trygge, lyse fargevalgene er komplettert med mettede grå og blå farger som Grå harmoni , Grå skifer ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg