tirsdag 8. september 2015

Overskap vaskerom

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Vaskerom for hele familien.


Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.

Velg overskap med horisentale dører, eller vanlige dører til veggskapet som du kan feste både på høyre og venstre side. Du kan ha en eller flere dører og velge selv hvor mange hylleplater du ønsker til veggskapet ditt. Med veggskap og overskap fra IKEA kan du selv bestemme løsningene etter dine behov.


Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag.


Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Overskap til ditt neste prosjekt – finn et stort utvalg av overskap i forskjellige mål til det neste prosjektet ditt.

Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Eller bruk din gamle kjøkkeninnredning og bygg et nytt vaskerom når du lager deg et nytt kjøkken. Byggmax - billig og enkelt Hos oss på Byggmax finner du alt du trenger til kjøkken og husholdning samt vaskerom.


Handle enkelt ved å bestille dine varer her på hjemmesiden, eller dra til nærmeste utsalgssted. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Du får mye mer hos HTH!


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det skal ikke mer til enn tre underskap og et par overskap til å skape ro og oversikt på vaskerommet. Skap i vaskerom er også en del av vaskerommet, og ikke av selve huset – så sluttproduktet trenger ikke være på lik linje med et splitter nytt kjøkken. Jeg kjøpte noen billig-billige overskap da en kjøkkenbutikk her hadde flyttesalg en gang, men de var likevel dyrere enn ikea sine rimeligste.


Brukte de på bod og vaskerom der jeg bodde da. Nå planlegger jeg å kjøpe noen overskap til bruk på ene soveromsveggen. Kjøkkenskap kan brukes til så mangt! Malin-serien har også et praktisk overskap som gir deg den lille ekstra lagringsplassen du kanskje sårt trenger på badet ditt.


Skap og fronter kan bestilles i alle.

Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. Alterna vaskerom overskap NRF nr. På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Overskap er derfor velegnet for mindre kjøkken, hvor det ikke er plass til mange underskap. Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken.


Overskap utnytter, akkurat som høyskap, ellers ubrukt plass og gjør det om til verdifull oppbevaringsplass – og du kan aldri ha for mye oppbevaringsplass på kjøkkenet. Et personlig og trygt valg. La deg bli inspirert. Det kan også leveres enklere vaskebenker og heldekkende rustfrie beslag som er evigvarende.


Det finnes også andre praktiske løsninger for vaskerom som utslagsvasker og frittstående vaskekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg