torsdag 3. september 2015

Dekor til vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bilder og annet veggdekor hos Europris - Mer til overs.


Dekor Til Vegg Europris AS.

I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Våre wallstickers kan også monteres på de fleste overflater og monteres helt og sikkert ned igjen, uten frykt for at det kommer til å ha noen innvirkning på din vegg.


Hvis du har en idé til en helt unik og personlig wallsticker som du ønsker å få laget, så er vi alltid klar til å motta en spesialordre fra deg. Klokke til vegg MDF foliert eik Ø:cm. Pris NOK 16inkl.


Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Velkommen til hagedyr.

Her finner du all verdens dekorasjon og hagepynt til hagen, terassen, stuen, kjøkkenet, bedriften eller hvor enn det skulle. Vi har et stort utvalg av ferdige wallstickers, og du kan. Fresh opp hjemmet med sesongens innredning som passer din stil.


Naturstein er et godt eksempel på hvordan man med et enkelt grep kan gjøre mer ut av lite. Bruk en farget stein eller bland flere forskjellige farger. Legg for eksempel steinen langs grunnmuren for å skape kontraster mellom plen og mur.


Trenger du tips til hvordan du kan pynte opp ute er det bare å kontakte oss. Stort dekorsortiment. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Aldeles fortryllende dekorblomst i perlemorfinish med en fantastisk glød. I keramikk så den er tung og solid.


Kan like gjerne ha hengende på veggen , i en gruppe som her, eller alene. Det er også kult og ha den liggende i en setting på bord. Dette er den største øverst på bildet til venstre og nederst på bildet til høyre.


De kan enkelt fjernes uten å etterlate flekker. Utvalget av veggdekorasjoner er stort. Portstolper Pullert Lyktestolper Hagebelysning.

Tredimensjonale objekter av spennende materialer pryder veggene våre, og gir sanselighet og spenning til interiøret. La veggen bak spisebordet eller fondveggen i stuen få en rustikk og industriell look. Tørrpressede veggfliser kan føre tankene til tegl. Flisene brukes til vegger innendørs og monteres med flislim og flisfug, gjerne brede fuger som forsterker inntrykket av tegl.


Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant et bredt sortiment fra klokker og dekorfigurer, til lysbrett og silkeblomster. Bredt utvalg og gode priser på støpejern.


Eksklusive og dekorative produkter, mye lekkert til både hus, terrasse, balkong og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg