torsdag 24. september 2015

Design bokhylle

Bokhyller Direkte fra Lager. Vi har alt du trenger. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Finn design bokhylle hvis du ser nå. Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


Camus bokhylle i lakkert eikefiner,. Klassiske buer i bokhyllen Arch, designet av Note Design Studio.

Perfekt for de store klassikerne! Montana er kjent for sine mange tilpasningsdyktige løsninger når det gjelder skap- og hyllesystemer, og denne lille saken er intet unntak. Med glassplate bak, gjør reolen seg godt som både romdeler og bokhylle. En bokhylle er ikke bare en bokhylle.


Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har. Hos oss finner du hyller og bokyller i høy kvalitet i forskjellige materialer, farger og fasonger. Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr.


Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Flere av bokhyllene våre har påbyggingsdel slik at du kan bygge både i høyden og bredden.


Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt. Et tv-bord i flott design er en fryd for øyet, uansett om TV-en er slått av eller på. Med våre reolsystemer i retro-inspirert design skaper du en perfekt match til vinylplater og platespilleren din.


Med våre mediemøbler i minimalistisk, nordisk design får du en tøff bakgrunn for dine Bluetooth-høyttalere. Her finner du smarte og elegante oppbevaringsmøbler i alle prisklasser.

Hyller som lar deg utnytte veggplassen effektivt. Våre interiørkonsulenter og møbelsnekkere har lang. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Velg og vrak blant våre pene Hyller og oppbevaring!


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Hyller eller Hyllesystem som kan tilpasses behovene dine, selv når de endrer seg. Laget av heltre eller stål. Anbefaler for audio, sko eller boker.


Sjekk ut vårt utvalg av bokhyller i dag. Fransk kvalitet til gode priser. Anette reolene er den ultimate praktiske oppbevaringen i et tidsløst design.


Reolene passer inn uansett hvilken stil du har i ditt hjeminimalistisk, nostalgisk, retro eller trendy. Med Anette kan du skape et hyggeligt bibliotek, et praktisk hjemmekontor, et praktisk minimalistisk oppbevaring på barnerommet eller en imponerende reolvegg i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg