onsdag 23. september 2015

Rullegardin montering

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Montering av rullegardin.


Rullegardinene kan monteres både i tak og på vegg.

Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Se vores videoguide, der trin for trin viser, hvordan du sætter rullegardiner op. Instruksjon for montering av Sofia trådløs plisségardin. Slik henger du opp og tilpasser persienner.


Du kan vanligvis kjøpe rullegardiner i forskjellige størrelser. Hvis du er heldig, kan du finne en som passer helt nøyaktig til vinduet ditt. Mange av våre rullegardiner trenger ikke være ”bare” en rullegardin.


Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner.

Har du spørsmål om montering ber vi deg kontakte din forhandler, der produktet er kjøpt. Her kan du også få hjelp til montering , for at du helt sikkert kan vite at det blir gjort riktig. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn).


Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Fandt du ikke, hvad du søgte så kontakt din forhandler, som kan oplyse hvilken type gardin du har.


Før man skal kjøpe rullegardiner er det viktig med riktige mål. Mål derfor alltid bredden nøyaktig i topp og bunn av vinduet da bredden kan variere fra noen få mm til cm. Vår mest eksklusive rullegardin er EOS 500. Godt design med svært holdbare komponenter for betjening sikrer jevn og pålitelig drift. Velegnet system for både små og store vinduer.


Helt opp til meter i høyde og bredde. Lett å kople flere rullegardiner ved siden av hverandre. Hvorfor skal jeg velge en rullegardin ?

En rullegardin er en funksjonell og stilfull gardin til alle vindusstørrelser og er designet for å ta minst mulig plass, så dagslyset kan utnyttes optimalt. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. IKEA - FYRTUR, Lystett rullegardin , trådløs, batteridrevet grå, Du kan kontrollere persiennene trådløst for å tilpasse lyset eller skjerme mot innsyn, alt etter hvilken aktivitet som foregår i rommet.


Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Batterilader er inkludert. Enkel montering med VELUX PickClick! Alle VELUX takvinduer har formonterte monteringsbraketter. Ved hjelp av disse får du en enkel og sikker montering.


Gardinens toppkasse klikkes på plass i brakettene, og sideskinnene monteres. Enkelt og raskt - og gardinen er klart til bruk. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg