tirsdag 15. september 2015

Billi kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Vi har tatt utgangspunkt i HTH-reklamen og hva som tilbys der.


Det annonserte tilbudet omfatter kjøkkenet du kan se avbildet i toppen av artikkelen, og også i bildeserien nedenfor. Men dersom du ikke behøver å bytte ut alt, kan du fornye både billig og enkelt. Bortsett fra elektrisitet og rør, hvor fagfolk må gjøre jobben, kan du gjøre alt selv.


Raskt, enkelt og billig.

Hos oss kan du plukke det du trenger, for så å sette det sammen slik du ønsker. Kjøkkeninnredning fra Byggmax. Det være seg skuffesett, sokkel eller annet tilbehør til kjøkkenet. Vi hjelper deg med råd og alt du trenger for en ny. Billies Kitchen på Vinderen ble etablert av kokken Billie for år siden.


Og har kjøkkenet ditt mange skjeve vinkler, ujevne gulv, synlige rør eller andre utfordringer som kan gjøre monteringen vanskelig, er det en god investering å la de erfarne montørene våre løse oppgaven. Store kvanta Elkjøp og Lefdal satser også stort på billige kjøkken. Jeg tror at vi har store fordeler med vårt lavpriskonsept, merkenavnet vårt, og vår tilgjengelighet, sier Robert Terøy, salgssjef i Elkjøp Norge til bonytt. Han forklarer lave priser med de store innkjøpene som gjøres, og gode logistikkløsninger. Europa til konkurransedyktige priser.


Akan har egne designere og alle våre produkter er unike. Alle våre kjøkken og innredninger leveres i heltre og håndmalt i tresortene eik, bjørk, ask, lønn og furu. Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken.


Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen.

Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Da de kom til kjøkkenet , valgte de å besøke Gjør Det Selv HTH for å finne sitt eget gjør-det-selv-drømmekjøkken. De to foretaksomme menneskene ble inspirert til sitt nye kjøkken på nett, og ved å finne gode idéer når de besøkte andre hjem med lekre kjøkken. Enten du kun skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken ! Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.


Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg