mandag 21. september 2015

Kjøkkenfarger

Sjekk ut Farger På Kjøkkeninnredning. Jannicke i designduoen, ertris, har lenge lett etter den perfekte kjøkkenfarge. Endelig fant hun den. Se hvor fint det ble.


Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene.

Men ifølge Skifjeld kan det ofte lønne seg å tenke litt langsiktig når en skal gjøre fargevalget. Maler man hele innredningen i én kvikk farge er det fort å bli lei. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken.


Hva drømmer du om når du tenker på nytt kjøkken? Schmidt har et bredt sortiment av klassiske og moderne kjøkken til ditt hjem. Drøm stort - book et møte.


Her finner du en oversikt over alle de planleggingsverktøyene vi har på IKEA.

Planleggerne gjør planleggingen og valgene enklere for deg. Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. På jakt etter nytt kjøkken?


Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Vi har mange stiler, farger og løsninger. Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken, legger de vekt.


Og Start er enda deiligere. Her sto den sju år gamle barne­hagen til millioner. Og du trenger ikke bytte hele kjøkkenet. Nå er bygge­skan­dalen gransket. Tilbehør og tekstiler med farge bringer deg langt på vei mot et trendy kjøkken.


Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg. Trend-serien gir kjøkkenet et rent utseende som utstråler stil- og trendbevissthet.

Du kan velge mellom moderne farger. Sigdal har et stort utvalg av ulike kjøkkendesign. Her får du oversikt over våre lekre kjøkkenmodeller. Gjør drømmen til virkelighet! Ja – farger er jo allerede tilbake.


Mørke farger på kjøkkeninnredningen selger som aldri før. Fortvil ikke hvis du liker det lyse. Fortsatt velger de fleste hvitt kjøkken, men i følge interiørarkitekt Kristin Sletner i Nobia blir de naturlige fargene stadig mer populære.


Schmidt tilbyr stort utvalg av kombinasjonsmuligheter når det kommer til sammensetning av ditt drømmekjøkken. Finn inspirasjon her. Disse kan du altså enkelt lykkes med og være trygg på å velge. De går fra helt duse og støvete til et par klare og en stor gruppe mørke. Her er det altså noe for enhver smak og stil.


Bølgende, sømløst, organiske former, dristige effekter av farger og gjennomskinnelighet - hvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg