onsdag 9. september 2015

Test maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen , da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside. De kritiserer testen for at de legger hovedfokus på soppvekst når de bedømmer malingens holdbarhet. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. TEST av metallmaling rett på rust. Her kommer endelig resultat av test nr.


Det er flere produkter som imponerer, men størst var overraskelsen over hvor mye bedre rustbeskyttelse det ble av å pensle, kontra spraye på den samme malingen.

Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Det er særlig begroingen som har gitt nedslående resultater. Velger du selvrensende maling til fasaden din, kan du rett og slett la skitten regne vekk. Folksam fraråder kjøp av disse malingene.


Det sparer deg (og ryggen din) for mye tungt arbeid. Men hva er egentlig selvrensende maling – og hvordan virker den? Butinox Futura Selvrensende er en høyteknologisk maling som gir huset et varig nymalt utseende. En bredbåndstest gir deg en god indikasjon på hvor rask din nettlinje er. Det er viktig at ingen andre programmer benytter nettlinjen din mens bredbåndsmålingen pågår.


I vores test var det Jotun Lady Easy Clean, siger Stine Müller. Har du forsøkt Nettfart mobilappen? For å måle direkte fra mobiltelefon eller nettbrett kan du klikke på knappene under. Da kommer du til aktuell app-butikk og. Annie Helen Pedersen synes testens tynneste maling var den beste, men poengterer at hvis man ikke har så mye maleerfaring, kan det være lettere å male med en fyldigere maling.


Da er sjansen mindre for at du påfører for mye og malingen begynner å renne. I denne testen er ikke prisene tatt med i vurderingen. Se Test for oppdatert status av denne testen og ny test med nye produkter.

Detaljerte testresultat Test Metallmaling på rust: På underlag behandlet med Can Trust(Chelade) er 2-k Epoxyprmer og Motip Alkyton ørlite granne bedre enn Ferro-Bet Sealer og Beckers Metallgrunn og dekk. For de to første er det ikke antydnig til ny rust. I årets fargekart fra SENS har de satt fokus på glede og nytelse i hverdagen.


Fargene for innendørs maling er utviklet og satt sammen med tanke på å kreere en god atmosfære. Farger påvirker mer enn mange tror og riktig fargevalg kan faktisk skape en mer behagelig hverdag. TEST : Vi kårer Norges beste billige veggmaling.


Fjern malingen og få flott treverk. Er dyr maling virkelig verdt pengene? Læs hvordan du griber dit næste male projekt an, og få ny inspiration. Vi skal i gang med å male huset innvendig, og lurer på om noen har noen tips til hvilken maling som er best til vegg og listverk? Skal ha matte vegger og blanke lister.


Finnes det noen listmaling som er bedre enn andre slik at penselstrøk ikke vises og at den flyter godt ut? Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg