mandag 28. september 2015

Bygge kjøkkenbenk

Finn bygge kjøkkenbenk nå på Kensaq. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil.

Kjøp kjøkken på IKEA. I den billige enden finner du laminat, i den dyrere enden finner du corian og tykke, massive benkeplater. Men dersom du bygger kjøkken til deg selv, så er det ikke så dumt å heller velge en annen høyde som passer bedre. For normalt høye personer så synes jeg en kjøkkenbenk på 90cm er for lavt, og 50cm opp til overskap, gjerne med en 5-10cm nedbyggende list for å skule belysning gjør at det ofte blir litt trangt i mellom. Med grove materialer kan du faktisk bygge en solid arbeidsbenk for en billig penge.


Dette bordet er stødig, har ikke en fleksibel bordplate og kan holde tunge maskiner. Du skal bygge nytt kjøkken, og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask?

Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene. Forside Oppussing og nybygg generelt kjøkkenbenk ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi begynte med å bygge en ramme med lengdene.


Deretter grunnet vi både rammen og trevirket til lang- og kortsidene med impregnerende grunningsolje, hvit grunning og avsluttet med to strøk lasurmaling. Kan du snekre litt selv, er det ikke så krevende å bygge en sofabenk. Som alltid er det en fordel å gjøre et solid forarbeid med nøyaktig oppmåling og innkjøp av det man trenger av materialer, skruer, tekstiler og verktøy. Det er lurt å be om å få kappet til platene der du kjøper dem.


Det er ikke enkelt å bygge inn en vask i en benk av keramiske fliser. Her erstatter vi derfor to fliser med en kryssfinérplate. Både vasken og kranen, som vi vil koble til hageslangen, føres gjennom kryssfinérplaten. Hvordan bygge sittebenk i eik. Hvert av bordbenene består av to brede og to smale plater som limes sammen ved hjelp av not og fjær.


Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.

Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Utrykk som betonglook med ulike grå nyanser gir både dekorative og slitesterke overflater. Går du for å bygge din egen benk med oppbevaring risikerer du å få den akkurat slik du selv ønsker. Det finnes mange andre farger, nyanser og finisher å velge i. Vi slår et slag for denne varianten som har plass til mye inni og oppå. Ekstra pluss er det at den går fra vegg til vegg!


Slik bygger du din egen benk, steg for steg. Noen har små leiligheter med liten plass hvor bordene blir for små, eller for store. Nytt kjøkkenbord kan være både dyrt og vanskelig å finne.


Eikebord laget etter ønsker fra kunde. Skuffen kan tas ut på begge sider. Enkel restaurering av gammel stol. Bokhylle i hjørne, med utnyttelse av hele hjørne.


Furutrapp fått ansiktsløftning. Malt hvit og lagt nye trinn i trappa. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp.


Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for. Kjøkken, bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg