fredag 8. juni 2018

Glass vindskjerming

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. I sporene sette akrylglass.

Vindskjerming med stendere og akrylglass. Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass. Et annet alternativ levegger bestående av stendere og klare eller frostede akrylglass. Mange verandaer levers med klart herdet glass.


Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset. I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer eller mindre hele året. Behov for vindskjerming ? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Skjermen består av stolper i vedlikeholdsfri aluminium med glass mellom, - ønsker du å beholde utsikten benyttes klart glass , ønsker du å skjerme for innsyn brukes frostet ”opal” glass.

En slik balkongskjerm gir en diskré og lekker avskjerming som enkelt kan fjernes om vinteren. På jakt etter levegg i glass ? Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter! Gratis befaring Konkurransedyktige priser Bestill her!


Det er enkelt å montere, rimelig og. På steder hvor det er god utsikt, er det ofte mye. En levegg i glass kan også ha en rekkverksfunksjon, eller være en del av et rekkverk. Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig.


Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull! Om du ønsker permanent vindskjerming , kan en vegg i glass være en løsning. Leveres i klart glass og som frostet glass.


Kan enkelt fjernes om vinteren. Levegg og vindskjerming kan være så mangt, men det er også mange forhold en bør ta i betraktning før en velger type system og glass. I noen tilfeller kan også en levegg i trevirke være å foretrekke foran aluminium, men det vil komme an på hvilke belastninger og utseende som kreves av kunde.


Rekkverk og vindskjerming i glass. Glass , helglass, tre og aluminium, til inne- og utebruk. Til privat bruk og større perosjekter.


Levegger og rekkverk av glass er en flott løsning på dette problemet.

Velg mellom horisontale eller vertikale levegger, der alt styres med fjernkontroll eller mobil! Vi tilpasser og skreddersyr etter mål og ønsker. Send oss en skisse så kan vi komme med forslag til løsning og pris. Du har ønskene og vi har kunnskapen.


Svalson er markedsleder på bevegelige glass og levegger. Produktene tilbyr med sine høydereguleringer, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet. Dette er suverene systemer for støy, vind og leskjerming. Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt. SG-produkter er utviklet for at du enkelt skal kunne montere dette selv, send oss gjerne en skisse på hva du ønsker med mål og opplysninger på hvordan nettopp du tenker, så kan vi i fellesskap komme frem til den beste løsning for ditt prosjekt.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Vi har ulike løsninger for glassvegger til terrassen, og disse leverer vi både til privathus og uterestauranter.


En vindskjerming i glass kan være med å gi et moderne uttrykk til en bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg