fredag 22. juni 2018

Klassisk kjøkken

Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering.

Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Finn laveste nettpris her. Et klassisk kjøkken reflekterer en kombinasjon av tradisjonell og tidløs stil som neppe vil bli utkonkurrert av dagens motetrender.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. BODBYN kjøkkenfront i grå, gir lunhet og en moderne touch til det klassiske kjøkkenet som gjør at det passer godt inn i de fleste miljøer. Hvis du velger kjøkken i model Sense som favoritt din, har du mulighet for at kjøbe det i Gjør Det Selv HTH-sortimentet.


Hos Gjør Det Selv HTH monterer du skapene dine selv.

Du har dermed muligheten til å spare penger på kjøkkenet. Og du kan selvfølgelig få hjelp fra våre kjøkkeneksperter fra start til slutt. Klassisk kjøkken i tidløst design Modellen Glatt Hvit er et godt valg hvis du vil ha et klassisk kjøkken uten at det trenger å koste en formue. De enkle, hvite skapdørene gir et klassisk og tidløst uttrykk med mange muligheter for interessante kombinasjoner med andre modeller og farger. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt.


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Bello er et klassisk kjøkkendesign som er tilført et smekkert og grasiøst uttrykk med et diskret anstrøk modernitet. Et prisgunstig tradisjonskjøkken. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i klassisk stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende. Lyset som siver inn gjennom de store vindusflatene lager et unikt spill inne på kjøkkenet, et kjøkken som er holdt i lyse toner. Den lys grå langveggen ble malt for to år siden, og har fått et stueaktig preg med både speil og bilder. Når du kjøper et klassisk kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken tilpasset ditt fokus på design, kvalitet, og funksjonalitet. Heritage er en allsidig og klassisk front.


Med den elegante, profilerte døren kan denne kjøkkenserien brukes til mange stiler innenfor det klassiske.

Herskapelige herregårdskjøkken med sprossede vitrinedører. Kombiner den eksempelvis med marmor og messing for en klassisk moderne stil, eller lag et lunt og landlig kjøkken. Amfi er et klassisk og aristokratisk kjøkken i eik som er enkelt og delikat. Med lekre detaljer får du et kjøkken for de store anledninger.


Et nytt kjøkken kan se ut på mange måter – og på denne siden finner du mange eksempler på virkelige kjøkken som brukes av virkelige mennesker, hver dag. De har alle skapt et virkelig godt kjøkkenliv! Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil.


Drømmer du om nytt kjøkken ? Se alle våre kjøkkenmodeller her! Kombiner den med for eksempel marmor og messing eller krom for en mer klassisk moderne stil. Eller lag et lunt og koselig landlig kjøkken med benkeplate av heltre, dekksider med riller og mer rustikke handtak og. Vi fikk tegnet ut kjøkken og vaskerom på nytt med max utnyttelse av den plassen vi hadde tilgjengelig. Fordelen med å bruke en møbelsnekker er at det blir ikke noe uutnyttet areal og du kan skreddersy alt.


Vi valgte å ha samme innredning på kjøkken og vaskerom da døren mellom disse rommene ofte står åpen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg