fredag 29. juni 2018

Oppslagstavle utendørs

Stort utvalg online til innredning av kontor. Kjøp enkelt og sikkert. Mange farger og kvaliteter! Rask levering, rimelige priser. Lett for deg å velge etter behov.


Se vårt utvalg og gode priser.

Bredt utvalg av tavler, kjøp oppslagstavler hos AJ Produkter. Sjekk ut oppslagstavle utendørs. Solid Låsbar oppslagstavle for utendørs bruk med whiteboard. Utendørs oppslagstavle med LED lys.


Oppslagstavle med whiteboard og magnet. Suveren pris og inklusiv gratis tusjsett! Skap orden, inspirasjon og bedre kommunikasjon på arbeidplassen ved hjelp av en låsbar oppslagstavle for utebruk.


I tabellen under kan du lese format-størrelser.

Gi dine medarbeidere de beste forutsetningene for å formidle og organisere det daglige arbeidet. En oppslagstavle er en god plass for informasjon og nyheter. Den passer like bra i hjemmet som på kontoret, eller som informasjonstavle i trappeoppganger.


Vi i Gerdmans har klassiske korktavler og moderne magnetiske tavler i ulike størrelser. De fleste modellene er for å henge på vegg, men vi har også to varianter som også kan leveres med ben for nedstøping i sement eller bolting til bakken. Bakplate i stål for bruk av magnetoppheng. Tett kasse med pakning rundt sidehengslet dør. Kan monteres direkte på vegg, eller frittstående i skiltstativ fra skiltserien Arkeo.


Kan også kombineres i seriemontasje med Arkeoskilt. Premium utendørs oppslagstavle med frontpanel av ESG sikkerhetsglass. Tre silikonpakninger for forsterket værbestandighet.


IP56-klassifisert for å motstå vann og støv. Monteres på vegg, gjerde eller med frittstående stolper. Skriv rett på bakplata av stål med drywipe-tusjer eller heng opp plakater med magneter.


For å finne en oppslagstavle som fungerer til ditt behov kan det være smart å vurdere følgende : 1. Skal tavlen brukes inne eller ute. Det finnes nå spesialiserte utgaver til begge formål.

På jakt etter en oppslagstavle eller korktavle med glass, eller kanskje med lyddempende egenskaper. Kanskje du vil ha en pennholder på oppslagstavlen? Vi har et bredt utvalg av tavler! Eller en krok eller to for å henge fra deg bærenett på oppslagstavlen? Velg og vrak mellom mange ulike måter å sette sammen din oppslagstavle på.


Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Klær, sko, ryggsekker og mye mer.


SKILT design bruker informasjonskapsler (”cookies) til å gi deg en best mulig shoppingopplevelse. Hvis du godtar bruken av slike informasjonskapsler, så trykk. Klassisk oppslagstavle i kork med treramme – utmerket til små tegninger, postkort, midlertidige notater og påminnelser i gangen, på kjøkkenet eller på jobb. Passer perfekt på kjøkkenet eller i gangen.


Du kan også bruke oppslagstavla overalt hjemme til å vise frem minner, bilder og andre ting du setter pris på. Sort utvalg rimelige oppslagstavler på lage. Gratis frakt ved bestilling over 15.


IP56-sertifisert låsbar utendørs oppslagstavle med LED. Kraftig 63mm sølvanodisert ramme med lakkert stål dry-wipe bakpanel. Topphengslet front med 4mm herdet sikkerhetsglass og silikonpakninger for bedre værbestandighet. LED-belyst i toppen med avtagbart topplate i metall for printet eller foliert budskap.


En klassisk oppslagstavle av høy kvalitet med fin overflate av naturkork. Overflaten er elastisk hvilket gjør at det er lett å sette stifter fast på tavlen. Korkens spenstighet gjør at nåler og stifter ikke etterlater stygge hull i tavlen. KOMBI TAVLER Versjon 2. Den porøse bakplaten under stål rasteret er. Svært god dekorasjon kan gemytt sin beboere du en lykkeligere person.


Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg