torsdag 21. juni 2018

Minimalistisk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. VOXTORP kjøkkenfront har ei slett, matt overflate og integrerte håndtak som gir kjøkkenet ditt et stilrent, moderne og minimalistisk utseende. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på vår hjemmeside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at du er.


ET MINIMALISTISK KJØKKEN FÅS I MANGE PRISNIVÅER.

Prisen på et minimalistisk kjøkken avhenger av flere ting. Hvor stort skal det være? Hvilke materialer velger du? For at vi skal kunne gi deg et klart svar så har vi samlet det som påvirker prisen på kjøkkenet, i vår prisveiledning.


Med skarpt designede kanter skaper Prato et eksklusivt utseende med et rolig og minimalistisk uttrykk, der de svarte linjene på dørene og panelene skaper en spennende kontrast i designet. For å understreke de sofistikerte tradisjonene i dansk design er håndtakene designet for å gi kjøkkenet et slankere utseende. Nyt den elegante møbelstilen med sidepaneler som går helt ned til gulvet og bryter med de gjennomgående linjene på skapdørene.


Cima light oak gir deg et tidløst kjøkken som kan settes sammen med nesten alle farger.

Med markedets største utvalg grepsfrie kjøkken i moderne design. Alt inngår i samme innredning. Tross mange ulike materialer, fysiske egenskaper, former og farger omtales dette som minimalistisk. Det forundrer meg er at minimalisme vurderes opp mot den ytre formen på møblet alene, og ikke helheten.


Denne blanding av materialer og uttryksformer er veldig overdrevet. Det gjelder spesielt moderne kjøkken. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Mange tenker hvitt, betong og upersonlig styling når man bruker uttrykket minimalisme, men det trenger absolutt ikke å være sånn.


Minimalistiske kjøkken trenger ikke bety et kaldt og kjedelig rom! Velger du et grepsfritt kjøkken i tre, som vår modell Besseggen, får du et varmt og lunt miljø. Med Nordic Inline Basic-serien har du muligheten for å skape et kjøkken som utstråler luksus, men til en god pris. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper.


Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. Les mere om Breeam her. Vangen er et minimalistisk , tøft og delikat kjøkken. Se mulighetene med Vangen. De glatte hvite skapdørene er belagt med slitesterk høytrykkslaminat, som gir de beste forutsetningene for at ditt kjøkken holder seg flott i mange år fremover.


Nova er et stilrent kjøkken som er utrolig enkelt å matche med spennende materialer og farger hvis du vil tilføre ditt kjøkken din egen personlighet.

I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


De rene linjene i serien Integra skaper et elegant og minimalistisk kjøkken. De integrerte håndtakene er med på å fremheve det stilrene utseendet. Med Nordic One Basic-serien får du et stilrent og enkelt utvalg av skapdører til en god pris.


Hvit høyglans kjøkken med svarte håndtak. Enkelt og minimalistisk kjøkken design med rene symmetriske linjer. Velg mellom forskjellige farger.


Skap et minimalistisk kjøkken med masser av oppbevaringsplass. Bli inspirert av den vakre kjøkkenmodellen her. Vi er et lokalt verksted hvor du som profesjonell kan få produsert møbler og innredning. Vi produserer kjøkken , fronter, garderober, butikkinnredning, bokhyller, etc.


Enten du trenger en bokhylle, kjøkken fronter eller garderober så kan vi bistå ditt firma. Trendy, minimalistisk , klassisk, stilrent urbant eller moderne? Sentima har din stil.


Behov for smartere oppbevaring og mer praktisk lagringsplass?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg