onsdag 13. juni 2018

Hvit maling utendørs

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Bildet viser hvor ren OPTIMAL Optiwhite holder seg i forhold til annen maling. Resultatet er en kledning som holder seg hvit og ren i år etter år. JOTUN OPTIMAL Optiwhite får du i rundt 1av våre mest populære hvite og lyse farger! Mal huset – på sekunder. Bruk ett minutt på å lære hvordan du enkelt maler huset!


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling.

Kjøp på nett eller i butikk. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. Når du kjøper Utendørsmaling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Det er mange hensyn å ta ved valg av maling utendørs , og alle vil at fargen skal holde seg fin lenge!


Dette er noe om lag av norske huseiere har erfart. Hvite hus kan være krevende å holde rene og pene over tid. Mens både dekkbeis og maling er heldekkende, er beis transparent, og du ser treverket gjennom. Beis gir mer spill og liv i panelet, og brukes ofte på nybygg og hytter.


Fordelen med å velge maling er at den er tykkere, og holder i flere år. Velger du dekkbeis bør du gå for en som er vannbasert, mener Lysåker. Les tester og omtaler før du kjøper. Ved riktig forberedelse av grunnlag og påføring har malingen et vedlikeholdsintervall på inntil år. Nordsjös One Super Tech er selvrensende og er den beste eksteriør maling vi tilbyr.


Trenger metallgjerdet et nytt strøk maling ? Eller skal hagemøblene fornyes med en annen farge? Vi tilbyr et variert utvalg av maling til metall. Vedlikehold av lekestativ, smijernsport eller andre metalloverflater kan forlenge holdbarheten, og gjenoppfriske gamle rustne flater.

Vi har ulike malingstyper til forskjellige overflater. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Vannbasert, halvblank maling for fasader og øvrig utendørs treverk.


Brukes som dekkfarge med minst strøk på grunnet underlag samt på tidligere malte flater med nyere akrylat- eller alkydmaling. Advarselsinformasjon for kjemiske produkter: Kan utløse en allergisk hudreaksjon. Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann. Midun Puss- og Betongmaling er en helmatt luft- og fuktgjennomslippende vannbasert maling beregnet på maling av nye og tidligere malte mineralske fasader av puss og betong, samt fiberforsterkede plater. Sammenlign pris på maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Med svanemerkede Jotun Optimal dekkende utendørs trebeskyttelse med med glimrende farge- og glansholdbarhet er det lang tid til neste gang du trenger male. Optimal inneholder midler mot svertesopp og tar opp lite skitt. Akrylat gir de beste egenskapene når det kommer til vaskbarhet,holdbarhet, strekkevne, tørketid og brukervennlighet.


En mellomting mellom maling og terrassebeis er oljebeis. Denne typen maling kan brukes både med ruller og pensler. Men den er fortsatt ikke helt dekkende farge.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Alt til utendørs overflatebehandling. Gir trefasader og andre treflater en fin og beskyttende finish.


Drygolin Pluss eksteriør oljemaling hvit liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg