fredag 29. juni 2018

Maling stue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!


Trenger boligen en liten oppfriskning? Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme!

Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Bruker du LADY Pure Color som er en helt matt maling , vil du dempe alle forstyrrende reflekser rundt skjermen og få et perfekt utgangspunkt for et godt bilde. Mange synes at TV ‘en får alt for stor oppmerksomhet mot en lys vegg. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken.


For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Trænger din stue til et frisk pust? Få gode råd om maling og tapetsering af din stue hos Flügger farver. Prøv vores farvevælger online.


Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Sist, men ikke minst, farger er ikke farger. Vi i Jotun jobber daglig med utvikling av produkter og farger. Jotuns farger skal kun blandes i Jotuns produkter. Våre unike fargeresepter er laget spesifikt til hvert av våre malingsprodukter for å oppnå ypperste fargekvalitet.


Da gir vi deg Jotuns Fargetrygghet. Hvis du foretrekker en mørkere og mer lun stue , bør du male med dempede og matte farger. Ett tips er å velge materialer og farger som er varme som kobber, messing, gull, oransje og gul.


Som lyse farger er det flott å blande dem i matte og skinnende overflater. Se også: Slik velger du riktig maling 4. Her har vi en litt lysere, litt ledigere, litt grønnere nyanse. Det er også fint å male ton i ton. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Matt maling gjør at lyset ikke reflekterer seg på veggene på samme måte som før, og veggene ser tørre ut. Dette gir en ekstra pen effekt, med tanke på de fargene som er populære for tiden. Tapet, maling , gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua.


Vi har også et bredt utvalg av tepper, sparkel, murmaling, impregnering, og løsninger mot skadedyr. Du finner oss i kort avstand fra Oslo sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg