mandag 25. juni 2018

Spotskinne hvit

Hvit spotskinne - Vi matcher laveste pris i markedet. Shop enkelt i nettbutikken her! Vi har en rekke nyheter. Se produktene og kjøp enkelt her! Se utvalget og kjøp nå!


Alltid stort utvalg og god service.

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Tyson er en spotskinne fra det svenske merket Belid. Spotene er sylindriske med et stramt og fint uttrykk. På skinnen sitter spotene tett sammen.


Dette gir deg en god mulighet til å sette fokus på en spesiell del av rommet, som en vegg med malerier eller bilder. Tyson spotskinne leveres med dimbare lyskilder. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av spotlights med skinner, rondeller og kvadratiske former.


Velg blant mange farger innen LED spotskinner fra kjente.

En komplett, høykvalitets spotskinne med spotter som er beregnet brukt med LED-lyspærer. Lyspærer medfølger ikke i esken. Denne skinnen er en del av et fleksibelt utbyggbart system, og du kan legge til løse spotter for å få flere lyspunkter. Du kan også legge til ekstra skinner ved hjelp av skjøtestykker, enten rette eller i vinkel.


Spotskinne Skinne med flere spotlights på rekke. En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst. Gir god allmennbelysning og perfekt i en gang hvor du kan sette lyspunktene mot bilder på veggen. Om du ønsker lengre spotskinner med flere lamper, se spotskinne system.


Philips Hue Runner spotskinne, hvit - 2x5. Bli den første som vurderer dette produktet. Special Price kr 69kr 55Vanlig pris kr 7900. Trackline Conic spotskinne meter spot - Hvit Ms - belysning 1. Slank og nett spotskinne for 12V LED.


ZIP 230V Rett Skjøt Hvit. Hvit , lekker og diskré taklampe bestående av fire spotter på enkel skinne fra myLiving. Scope Led er en dimbar designspotlight, spesiallaget for bruk i offentlige miljø og i boliger.


Dimmes med vanlig trykk og vri dimmer (triac) Dimmer ned. Se Belysning og finn et stort sortiment fra Nordlux på BilligVVS.

Norges beste VVS telefonsupport på nettet! Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys.


Ta kontrollen og angi stemningen. Komplett hvit skinnesett med stykk spotter for innendørs bruk med meter skinne. Lyskilde følger ikke me 230V. Lampene kan roteres 360° og vinkles 90°.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg