onsdag 6. juni 2018

Beiset panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Uansett farge skaper beiset panel vakre, naturlige overflater og et godt inneklima. Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel.


I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure Nature interiørbeis.

Fra vårt produksjonslokale i Valdres industribehandler vi alle typer panel til hus, hytte og andre bygg. Ved at panelen allerede er behandlet før montering vil du kunne spare tid og penger, i tillegg til å få et bedre resultat! Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Glattpanel børstet furu 14x1beiset Dusty Copper 7- per lm Kjøp.


Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Beiset panel Bjertnæs Sag har et beiskonsept med standard utvalg av beis i trendy farger, og gjør ønsker å gjøre ferdig beiset panel lett tilgjengelig for deg. På oversikt over våre forhandlere, vil du finne butikker som har vår panelutstilling slik at du kan se fargene live.


Noen av panelene kommer også med ekstra spikerfals slik at de kan monteres med skjult spikring.

Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Panelen er produsert av sidebord og sortert ihht 2. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Fargesetter gulnet panel i ett strøk!


Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Og kan blandes i mange.


Når du velger å kle veggen med ekte trepanel, er beising et godt alternativ for deg som ønsker å bevare treets særpreg også etter overflatebehandlingen. Hvordan male tidligere beiset eller lakkert trepanel inne. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkert panel. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Vi valgte å benytte strukturbørstet panel i Setergrå utførelse i alle rom i den nye delen.


Kjøkken, ba soverom og hems fikk dermed et ønsket rustikt uttrykk i fin kontrast til de moderne fasilitetene. I den gamle delen valgte vi å bruke en tradisjonell skygge skrå i bred variant.

Denne fikk vi levert ferdig beiset i Drivved farge. Ved at materialene er behandlet med grunning og første strøk før oppføring, vil du kunne spare tid og penger, samt få et bedre resultat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg