fredag 1. juni 2018

Solskjerming ute

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Sjekk ut solskjerming ute. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Persienner til funkishuset. Går du med planer om solskjerming , er råd og veiledning fra en faghandel gull ver mener familien Havn. Kontakt varehus for bestilling av solskjerming for montering utendørs.


Bla deg gjennom brosjyren og bli inspirert! Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg! Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Bestill gratis befaring her.


Pergolamarkise er en pergola som gir solskjerming med en rulleduk.

En pergola med markise er skjerming for terrassen i minimalistisk stil, hvor rammeverket er laget av aluminium. Taket benytter seg av ZIP-screen-teknologi, og beskytter mot sol og nedbør. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Innendørs solskjerming som passer godt til store eller ukurante vindusformater, og er enkelt å montere. Lysdempingen er go men gardinene stenger ikke så mye av varmen fra sola ute. Solskjerming AS – bestill måltilpasset solskjerming på nett!


I våre nettbutikker kan du enkelt legge inn mål og se pris omgående – enten du er hjemme, på jobb eller ute og reiser. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.


Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Vi leverer solskjerming ute i Oslo og Kristiansand. Vi skreddersyr ut ifra kundens tanker og behov. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om solskjerming ute.

Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute , beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade. Velg riktig solskjerming ute. Vi går inn i en tid hvor solskjerming er et hett tema for mange boligeiere.


Har du store vinduer eller smale vinduer? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute ? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk eller har du en mykere stil? Det er mange hensyn å ta.


Alt i markiser og solskjerming til inne og ute. Skreddersydde markiser – god kvalitet og pris til både bolig, serveringssteder og næringsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg