torsdag 28. juni 2018

Trappegelender glass

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Trappegelender glass

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rekkverk til trapp eller balkong Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør hele rekkverket og hvor håndløper plasseres oppå eller festes i glasset. Trappetrinn av glass Vi leverer også trapper med trinn av glass.


Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med. Inspiration Verandarekkverk Balkongrekkverk Glassgjerde Glassrekkverk innendørs Vindskjerm. Vi arbeider for og med Fri frakt, innen Norge Korte leveringstider Komplette produkter. Alt du behøver følger med.


Hvis du ikke vil ha rekkverksstaver, kan du prøve deg med en mer moderne løsning med sikring i glass og stål. En frittsvevende håndglider på den ene siden kan også gi et åpent og luftig uttrykk. Belysning Husk på lysforhold og belysning når du planlegger å bygge trapp, så det ikke blir til en lang og mørk tunell. Veggfeste for glass Icopal rekkverk stk pr pak 68- per pak Kjøp.


Sikkerhetsglass 120mmx820mm. Quick Glass systemet i kategorien søyleløse rekkverk, består av en kraftig aluminiumskinne som holder glasset. Skinnen kan både topp- og kantmonteres.


Dette rekkverket kan leveres med standard glassbredder til en rimeligere meterpris, og selvsagt også med tilpassede glass om ønskelig. Høy kvalitet til markedets beste priser. Vi har også 76mm herdet og laminert glass på lager med ulike bredder slik at rekkverket kan monteres ferdig uten bruk av tilpasningsglass. Ved bruk av glassfelt i rekkverk må det benyttes glass som både hindrer skade ved knusing ved sammenstøt og hindrer fall gjennom glasset. Gelender i stål eller treverk produseres etter spesifikasjon og ønsker fra kunde.


Trappegelender kan produseres i ulike kvaliteter i forhold til de ytre påkjenninger de skal tåle. Lonbakken Mekaniske Verksted AS har alle nødvendige godkjenninger for produksjon av trapper og gelender. Glasset i rekkverket er et sikkerhetsglass, herdet og laminert.


Herdet glass er fem ganger så sterkt som vanlig glass , og det at glasset er laminert gjør at det holdes sammen med en PVB-folie dersom glasset skulle knuse. Det er viktig at glasset holder høy kvalitet for å hindre ulykker og fall. Registrert Dato: Mandag 02. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Er på jakt etter glass rekkverk som kun boltes fast nede. Noen som kan hjelpe med dette?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg