torsdag 7. juni 2018

Hus stiler

Finn Huus Eiendomsmegler. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den moderne stilen kan variere veldig i utførelse og stil. Stikkord for denne husstilen er stramme linjer, naturlig lys gjennom store vindusflater og spennende spill i arkitekturen.


Moderne hus er ofte forbundet med energieffektivitet og bærekraft, men dette er elementer som Systemhus vektlegger i alle sine hustyper.

Med gjennomført arkitektur, har Lise-Lotte selv stått for innredningen. I et hus med en oase av farger har hun delt opp huset i ulike soner som hver har fått sin egen stil. Skal jeg beskrive interiørstilen min med ett or så blir det schizofren. Jeg klarer bare ikke bestemme meg for én stil , ler Lise-Lotte. Stilen kjennetegnes av elementer fra tidlige tiders byggeskikk.


Postmodernismen kom som en reaksjon på det man mente var det fabrikkaktige utseendet i funkisstilen. I dag er det ingen bestemt arkitektonisk stil som råder, og man ser at flere arkitekter er mindre opptatt av stil og mer fokusert på arkitekturens muligheter.

Byggmeistrar nytta sveitserstilen både ved nybygg og ved ombygging av gamle hus , og stilen slo raskt rot som byggjeskikk hos allmugen over heile landet. Stilen trengde unna det meste av det som kunne vere igjen av dei tradisjonelle byggjeskikkane, og han pregar framleis store delar av den eldre bustadmassen i landet. Vi er stolte av å vise deg våre hus. Enten du liker herskapelige hus , nostalgisk stil , moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter.


Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Ikke bare nye hus ble bygd i denne stilen , men en mengde eldre hus fikk sveitserpåbygg som verandaer og inngangspartier. Bildet viser en karakteristisk villa i Oslo. Hedalm Anebyhus følger deg gjennom hele byggeprosessen, fra trærne felles i skogen til du setter nøkkelen i døren.


Vi har års erfaring med ferdighus. Sveitserstilen ble brukt i mange bygningstyper. Til å begynne med ble stilen brukt for hus i landlige omgivelser, men den ble også spredt via jernbanearkitekturen.


Veinettet ble utbygget, og nye dampskip satt inn i rutetrafikk. Romantisk enebolig med mange kvaliteter.

Dette gir sammen med. Stor stue separert fra spisestue og kjøkken, to bad og ikke minst mediarom. Hovedsoverommet har eget bad og walk-in garderobe.


Historiske Hus - Etter antikvariske prinsipper og med kjærlighet for gamle hus Jugend ca. Kombiner sort og hvitt slik som moteblogger Nicole Warne. Nøkkelplagg til en klassisk og elegant stil er blazer, vest, silkeskjerf, håndveske og pumps. Vest fra HM, 2kr.


Veske fra Aldo, 4kr. Skjerf fra Holzweiler, 5kr. Armbånd fra By Malene Birger, 1. Hytter For Alle jobber for at det skal være så enkelt som mulig for deg som planlegger å kjøpe hus eller hytte. Vi tilbyr arkitekttegnede hus og hytter, hvor planløsningene kan forandres uten ekstra kostnader for deg som kunde. Vår idé er å kunne tilby mer enn bare fire vegger.


Som på bildet over viser, faller mange for fristelsen å lage koseligere og gamlere stil av huset. Men det er ikke lett å endre husets arkitektur uten å bygge om fullstendig. Endringer kan falle svært uheldig ut.


Proporsjoner og detaljering, vinduenes plassering i veggen - mange detaljer er ofte med på å stilbestemme et hus. Dermed startet en interessant prosess med å finne de rette profilene. Med profesjonell bistan og et stort innsamlet materiale fra gamle hus i Norge, valgte vi ut det beste og mest tidstypiske. Du kan selvfølgelig få huset akkurat slik det er tegnet.


Men husk at hver hustype er et utgangspunkt. Med alle hus kan du gjøre mange ulike tilpasninger slik at du får akkurat den boligen du ønsker deg. Du kan også la våre arkitekter tegne noe helt eget med utgangspunkt i din tomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg