onsdag 6. juni 2018

Metallisk maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Metallisk maling kan kjøpes hos mange forskjellige brands.

Den nyeste som har kastet seg på trenden er Dyrup, som i februar lanserer deres Metallic- maling i fem forskjellige nyanser. Men du finner også maling med denne effekten hos blant annet SigmaCoating, som forhandler en metallisk base som kan tones i hvilken som helst farge. Både kobber og messing er tilbake i interiøret, og veggene følger etter både som detaljer og hele flater. Metallisering er en overflatebehandling for påføring av metallisk belegg. Våre prosedyrer er godkjente i henhold til NORSOK M 501.


Drøbak-baserte oljeprodusent Brynsløkken har lansert første produkt i en malingsserie med tre ulike behandlinger: metalleffekt, metallisk maling og metallisk struktur, alle fra amerikanske Modern Masters. Drøbak-baserte oljeprodusenten Brynsløkken lanserer i disse dager første produkt i en malingserie med tre ulike behandlinger: metalleffekt, metallisk maling og metallisk struktur, alle fra amerikanske Modern Masters. Serien består av produkter som inneholder ekte metalliske fragmenter.

Du kjenner kanskje på at du ønsker å gjøre noe nytt på en vegg i huset ditt, men du er usikker på hva. Kanskje tenker du at bare et enkelt strøk med maling blir for liten forandring, mens det å legge en ny tapet blir for mye jobb. Da har vi et produkt som er midt i blinken for deg! Hva rommet brukes til, hvilken familiesituasjon du står oppe i og hvilket sluttresultat du ser for deg, påvirker også hva som er det beste valget.


Her er fire punkter du bør tenke gjennom før du går til innkjøp av maling. Vi benyttet en vanntynnet maling med glansgrad på mesteparten av sengen, mens knottene fikk en artig vri med en metallisk grønnfarge. På de avrundede flatene benyttet vi pensel, mens på de store flatene var det mest effektivt og gav penest resultat med rulle og fordriver.


Både knotter og seng trengte to strøk maling for å dekke. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Finner ikke giftig metallisk akryl DIY maling , barna farge maling , metallisk Akryl maling , metallisk pulver og akrylmaling sett på artoyskids. Vær fri til å nyte vår god etter-salg service og rask levering. Tips om Sprøyting Metallic Paint Arbeide med metallisk maling kan være vanskelig og krever mye trening for å bli kjent med produktene og deres ulike påføringsmetoder. Det er imidlertid mulig å bruke en attraktiv metallisk finish med praksis. Av helsemessige grunner gjelder spesielle forskrifter for bruk av bly- og visse kromholdige pigmenter i maling.


Den har en bred og en fin spiss, og finnes i sett med farger. Settet inneholder metallisk lilla, blå, grønn, sølv, gull og rødlig gull. Tusjene egner seg spesielt godt på mørkt underlag, og er perfekt for hjemmelagde julekort og pakkelapper.

En dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Produktet dekker med ett strøk og kan legges på med pensel, malerull eller svamp.


Underlaget bør være grunnet med en matt maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg