onsdag 27. juni 2018

Interiør skillevegg

Skillevegger av høy kvalitet til det moderne kontoret. Skjermvegger og skillervegger til en fornuftig pris. Bestill på nett i dag! Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.


Disse informasjonskapslene inneholder ikke personlig informasjon. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.

Forside Interiør , møbler og trapp Romdeler, lettvegg eller andre løsninger? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Benyttes som skillevegg , kontorfront med integrert glassfelt og dør, romskille i alle typer. I februar vant de kategorien Møbel og interiør i Innovasjonsprisen for universell.


En av fasadene er blitt skillevegg mellom lesesal og bibliotek. Fibrene er vevd for hånd og åpningene i veven gjør det mulig å skimte hva som er bak. De naturlige materialene vil ha en innbydende effekt på interiøret.


Hengsler av messing bidrar til det organiske uttrykket.

Fjern støy på arbeidsplassen med enkle grep. Stort utvalg skjermvegger, skillevegger og lydabsorbenter til kontoret. Ganddal i Sandnes kommune. Bedriften har gjennom en årrekke vært med på å utvikle innvendige glassvegger og systemvegger for næring og offentlige bygg. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!


Skaper et bedre arbeidsmiljø. Vi er eksperter på innredning av arbeidsplasser. Rask og enkel handel på Ellos.


Bambusstengene danner en utmerket skillelinje, noe som gir en ubestridelig eksotisk side til interiøret. En bambuspartisjon kan skille soverommet ditt fra ditt bad eller stuen på kjøkkenet. Resultatet blir et Zen interiør og beroligende. NOVUS SlatWall skillevegg (100cm). Natura skillevegg leveres med fyllinger i tre, stoff, akrylplass frotet glass.


Fås med ben eller hjul. Her finner du markedets beste utvalg av støydempende produkter. En skillevegg er praktisk for å lage soner i et stort rom eller for å skjerme sengen fra rot.


Vi har stor erfaring med dette.

Glassvegger gir et moderne preg på kontorlandskapet. Det vil også gi inntrykket av et åpent kontorlandskap. Hvis du trenger å dele inn arealet på soverommet i ulike soner, er en skillevegg helt ypperlig.


Tepper, interiør og dekorasjon. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg