mandag 26. juni 2017

Grått slips

Grå slips til menn i mange moderne nyanser. Enkel bestilling og rask levering! Den nye Slips kolleksjon. Fri levering til Norge! Slips til Hverdag, Fest, Karneval og Halloween.


Grått slips

Gode Priser og Lynrask Levering! Stort utvalg av herreklær hos Miinto. Vi har et bredt utvalg av klær, sko og sportsklær. Hurtig levering og gratis retur.


Lilla er en farge som du kan kombinere dette med. Lilla passer like bra til brun og grått som til blått. Et blått slips passer også alltid bra sammen med en blå dress, men slipset bør være lysere eller mørkere enn dressen. Sølvgrå slips mot blått passer godt, det gjør også kontrasterende nyanser av gult, brunt eller rødt.


Grått slips

Kombiner et antrasittgrå slips med en kritthvit skjorte for et mer profesjonelt utseende, eller ett lysegrått slips over en mørkeblå skjorte for en mer uformell avtale. Vi har slips for alle anledninger, uansett om du trenger slips til jobb, fest, eller et bryllup. I mange slips blander vi disse materialene for å få en spennende tekstur. Gå heller ikke glipp av våre fantastiske strikkede slips i ull og silke.


Kombiner for eksempel en blek rosa skjorte med et grått slips , og du kan bli festens konge. For kalde vinterdager kan et grått ullslips være stilen å gå for. Ullslips fungerer flott til både formelle og mer avslappede anledninger. Ensfarget, grått slips i silke.


Alle våre slips er på lager, og det er ingen toll på leveransene. Med slips er det god mulighet for å være kreativ, og man kan virkelig uttrykke sin personlighet. Især i samspill med en slipsnål. Bruk filtrene under hvis du leter etter en spesiell farge, bredde eller materiale. Med stor glede gir vi deg muligheten til å velge fra den beste samlingen av kvalitets slips til en svært god pris.


Kjøp ditt nye slips på nett. Vi designer og tilpasser våre flotte E. Cravatte slips til menn. Dette er svært gunstig for både deg og din lommebok.


Dette produktet er dessverre utsolgt online. Vi anbefaler at du kontakter din lokale butikk for å se om det er tilgjenglig der. Grått slips i polyester. Slipset er ikke ferdigknytt - passer til barn ca. Denne fargen passer perfekt til formelle anledninger.


Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Grå Slips. Et stilig slips laget av ull og silke. Håndsydd i topp kvalitet til god pris. Dersom slipset er for kort kan knuten fort bli for liten, og halen på slipset når ikke ned i hempen på baksiden. Slips fra Tieroom, Notch ALBERT, svart, hvitt og grått i rutemønster JavaScript kan være deaktivert i din nettleseren.


Grått slips

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Sammenlign gra slips til barn og finn den beste prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg