fredag 30. juni 2017

Bord design

Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Stilfulle designede bord.


Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler. Vår designtjeneste hjelper også kundene våre å skape et personlig hjem, enten hjemme hos dem eller i butikken.

Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger. Fantastisk lys og design. Lampen er nok litt stor for et bord. Mine barn har begge fått ny-oppussede rom med hver sin Fiamette lampe som står på gulvet ved sengen. De er strålende fornøyde.


I Sofacompanys møbelunivers tar Anne, Conra Vera og alle de andre deg varmt imot og lar deg utforske alle de fine modellene våre. Vi har kombinert dansk design , håndlaget kvalitet og fantastisk komfort, slik at du finner akkurat den lenestolen som passer til din interiørstil. Salongbord (27) Spisestuebord (7) Sidebord (72) Skrivebord (13) Konsollbord (13) Nattbord (10) Pidestall (1) Søk.

Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Her i nettbutikken finner du vårt utvalg favorittbord fra leverandører som HAY, Normann Copenhagen, AYTM og VIPP.


Noen bord har også uttrekkbare skuffer, løftbare lokk og andre typer av smarte løsninger som både er estetiske og praktiske. Trenger du bare et bord uten noen oppbevaring, kan du for eksempel velge et skikkelig minimalistisk og stilrent design som gir et luftig inntrykk. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Med andre ord skaper bord og stoler et komplett og helstøpt uttrykk i innredningen din, som utstråler en helt spesiell hjemlighet og hygge, samtidig med at de tilbyr deg behagelig plass med fokus på velvære og avslapning.

Hos Sofacompany har vi en visjon om å skape møbler i lekker, dansk design i håndlaget kvalitet. Did you know that New Scandinavian Design is a tribute to Scandinavian heritage told through crafted details and natural, sustainable materials? Alfa er et raffinert bord , preget av den moderne utformingen av bena. Topplaten er i HPL (high pressure laminate), og fåes i flere forskjellige finish. Bordet kommer i tre alternativer.


To av disse er med ileggsplater. Er du på utkikk etter spisebord? Da har du kommet rett sted. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord.


Mikrosementen er lett å arbeide me men vi har også kurs for private og bedrifter dersom du ønsker dette. Bord Next level Design leverer bord fra Arper og Magis Design. Dersom du ikke finner det du leter etter blant utvalget på disse sidene, kan vi levere produsentenes. Et bord frisker opp rommet uansett.


Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge. Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Leter du etter et bord til spisestuen anbefaler vi deg til å ta en kikk på våre store spisestuebord med plass til minst personer.


The Diagonal table is created to give a sense of simplicity and symmetry at first glanc. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg