mandag 19. juni 2017

Moderne bolig

De moderne husene kan som alle våre andre hus tilpasses slik at de oppfyller alle dine krav til det optimale drømmehuset. Urbanhus bygger moderne , funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov. Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig.


Vi hjelper deg hele veien. Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov.

Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Karakteristisk for våre moderne hytter er store foldedører i glass som kan åpnes helt opp. Moderne hus og funkishus. På denne måten kan du ta med deg stuen ut i omgivelsene, eller omgivelsene inn i stuen. Løsningen gir deg mange muligheter, og lar deg nyte naturen til det fulle – uansett årstid.


I tillegg er våre moderne hytter godt tilpasset modultankegangen. Vakker og moderne bolig med veranda som omkranser huset samt vidusfelt som gir fantastisk lys.

Fant du det du lette etter? Tusen takk for din tilbakemelding. Huset har et moderne uttrykk med store homogene treflater, knappe tydelige detaljer og store vinduer i front.


Flere soverom og oppholdsrom. Med sine fire soverom og to stuer er Åsane egnet til familier med både små og store barn. Fleksibel bolig : Stavanger Store, fleksible rom er stikkord for Stavanger-modellen tegnet arkitekt MNAL Eyolf Angell-Eriksen for Blink Hus.


Boligen er laget for å passe den moderne kjernefamilie og byr på blant annet små barnerom, nærmest sovealkover med et tilstøtende, felles lekeareal. V åre partnere MAK Group presenterer moderne bolig ! Boligen går fint sammen med et åpent landskap eller fjellrike områder og kan bli et nydelig hus også for deg som bor på landet. Direkte adgang til en trivelig terrasse via stuen.


Når du skal bygge hus er det mye å tenke på og mange valg du skal ta. Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper, både eneboliger og. Velkommen til UP- bolig Utstillingsplassen! Her finner du flotte boliger fra kule studioleiligheter til leiligheter over to plan.


Hus Alle våre ferdighus er tegnet for å skape det gode hjemmet med arealeffektive og praktiske løsninger.

Klikk deg inn for å se. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov. Fra tømmerhytte til moderne bolig : - Dette huset lever, puster og råtner ikke – Da vi kom hit første gang var det helt gjengrodd og veldig hyttete, sier Bernard Svidal (31) og Mira Nordin (31).


Asker har et unikt og moderne design som garantert vil skille seg ut i nabolaget. Boligen har liggende kledning på yttersiden i kombinasjon med murfasader, store vinduer og flatt tak. Blant våre ferdighus finner du funkishus, funkisboliger og andre moderne hus. Se våre nye husmodeller og bestill vår nye huskatalog her!


Nyttig informasjon ved kjøp av bolig. Spennende sokkelhus med moderne linjer. Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en ny bolig.


Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Eierne ønsket seg et mer praktisk og tidsriktig hus. Ved å åpne opp utvalgte rom gjorde vi hele boligen lysere og luftigere. Tydelige soner med tilpasset belysning og en behagelig nordisk fargepalett gir huset et moderne preg.


Den billigste boligen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle boliger til salgs fra hundrevis av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg