torsdag 29. juni 2017

Bordlampe dansk design

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine bordlampene våre. Enkel og billig handel på Cellbes.


Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk. Her finner du lekkert dansk design fra Louis Poulsen, Le Klint, Gubi og Verpan. I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning.


I små hjørner, i vinduet eller på skrivebordet – med bordlamper lager du enkelt en.

Trenger du nye bordlamper? Leter du etter en lekker designer bordlampe ? Vi har et stort utvalg av bordlampe design og andre lamper. Hos Lampegiganten har vi et enormt utvalg bordlamper i alle stilarter og til enhver smak. Vi står klare til å ta imot.


Denne lysstyrken passer som belysning til et bestemt del av rommet. Tvert imot: Den skal gjøre det koselig og lage lyseffekter. Godt læselys Retrostil Sort stofledning Lampe i retrostil Retrolampen er designet i sort metal og med sort stofledning. Dykk ned i vår verden av lamper og kjøp designlamper fra Foscarini. Lampen giver et godt og fleksibelt lys.


Alltid 1dagers returrett. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.


Ny bordlampe for hyggelys hjemme? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.


DLbordlampe er dansk design med klassiske designting som det enkle look og kendte lag-på-lag skærmdesign.

Det er en klassisk designet bordlampe som er velegnet at stille på det lille skrivebor på bogreolen, i vinduet eller på det lille sidebord. Design House Stockholm Flos Fritz Hansen Gubi HAY Iittala Le Klint. Har du brug for en ny designer bordlampe på dit natbor skrivebord eller et tredje sted? Så skal du se vores spændende udvalg af flotte og eksklusive skrivebordlamper, natbordslamper og bordlamper.


Vi har smarte bordlamper i klassisk dansk design. Moderne og fede designer bordlamper. Hos Designerlys har vi et stort udvalg af forskellige bordlamper. Bordlamper til hyggebelysning i vindueskarm eller i reol m. Udvælgelsen af den perfekt bordlampe afhænger både af krav til funktionalitet og design. Det er vigtigt at tage i betragtning, om lampen skal anvendes som læselampe eller som dekoration.


Det skyldes ikke mindst, at vi har et hav af førende og stærke designerbrands – herunder LE KLINT, der i stor grad har været med til at sætte dansk design på verdenskortet. Her på siden finder du et stort udvalg af bordlamper fra en lang række designerbrands, som netop har været med til at sætte deres præg på den danske designverden. Noidoi Design Studio Michele De Lucchi Nicolai Wiig Hansen Michael Geertsen Norm.


Den fantastiske Globe pendel er en blandt mange designikoner fra Verner Panton, der den dag i dag stadig er udsmykket i de nymoderne danske hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg