onsdag 7. juni 2017

Persienne

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Vil du stenge persiennen helt så gjør du det, eller motsatt!

Våre persienner lages med holdbare aluminiumslameller som holder bra på fasongen. Finn din nye persienne i Norges største utvalg hos UNIG. Innvendige eller utvendige persienner.


Persienne aluminium sølv. Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, er det enkelt å få. Når du kjøper din billige persienne på GardinShoppen. Utvendige persienne r. Disse persienne ne er tilpasset klimaet vårt i nor og skjermer for sol, vær og vind hele året.


Classic alu persienne Solskjeming i aluminium som monteres på innsiden av et vindu eller en dør for å sperre for innsyn og sollys.

Du justerer selv lysmengden ved å vri på persiennespilene. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Som et ytterligere pluss er persienne lette å rengjøre, og de tar liten plass når de ikke er i bruk. Alle våre utvendige persienne r er norskproduserte, konstruert for skandinaviske værforhol og gir deg god kontroll på innsyn og lys.


Se våre produkter her! Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn.


Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet. Hard Heads grå persienne er laget av lakkert aluminium og har automatisk trådlås og justeringsstang. Det følger selvfølgelig med både skruer og plugger til Hard Heads persienne.


Lamellbredden er mm. Stort utvalg persienne r, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Grorud persienner er i dag en spesialforretning for innvendig solskjerming fra Luxaflex. Vi har solid erfaring, god kunnskap og kan veilede deg trygt gjennom Luxaflex.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Avgjørende for resultatet er at personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere persiennen har erfaring fra alle disse områdene. Man kan produsere en persienne av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer.


Dette er et samspill hvor alle detaljer er helt avgjørende for resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg