onsdag 14. juni 2017

Markiser molde

Norges største utvalg av markiser til gode priser. Bestill en gratis befaring idag! Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser.


Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Søk etter markiser molde på den nye KensaQ.


Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Kjells markiser er landsdekkende og størst i Norge på inn- og utvendig solskjerming. Vi produserer våre markiser på egen fabrikk i Molde.


Det betyr at du får markiser som er tilpasset norske forhold – med store temperaturforskjeller og med ytre påvirkning fra sol, vin snø og regn. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag! Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg! Alt fra markiser , screens, pergola og persienner.


Dette er en videreutvikling og forbedring fra wire, som ble brukt tidligere. Kraftige og av høy kvalitet. Trenger du ny markise? Vi jobber i prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Legg til din bestilling, og du vil motta spesialtilbu finne ut priser og sammenlign vurderinger av selskaper og fagfolk i Molde. MOLDE : Det seier ordførar Torgeir Dahl (H), som no tar affære for raskt å få orden på solskjerming for Nobel-bygget. Gratis og uten forpliktelse!


Markiser molde

Romsdals Budstikke fortalde i måndagsavisa at det nyrenoverte bygget med omsorgsleiligheiter manglar solskjerming, og at det er målt svært høge temperaturar inne hos bebuarane. Et innvendig solskjermingsprodukt litt avhengig av type vil stoppe vesentlig mindre. Den første uttalelsen fra Molde kommune var at dette måtte hver enkelt beboer i Nobel-bygget ordne selv. Mitt behov var å fortelle at sånn skal det ikke være – vi som huseier måtte ordne opp i dette. Og det har vi nå gjort.


I løpet av dager skal alt være montert. Terrassemarkiser i pulverlakkert aluminium med 1 akrylduk. Se også vår nettbutikk. Bedriften Hd Solskjerming As i Molde i Molde kommune driver innen bransjen byggevarer.


Utvidet firma- og kredittinformasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg