fredag 16. juni 2017

Infra oljedekkbeis

Infra oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig.


Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. Et godt testresultat på Titran trekkes ned av resultatet på Østlandet der den både slipper kvist ganske tydelig – og også er plaget av svertesopp og skitt.


Testhellen som har ligget på Titran ser ut til å ha kost seg, og har ingen synlige skader. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger.


Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Beste Priser Med Handlesmart!


Butinox Oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater. Brukte infra i fjor og den holdt seg ikke bra enkelte steder (sprakk opp), men det er nok fordi mannen smørte på et tykt lag midt i solsteika selv om jeg ga beskjed om å ikke gjøre det Der det var blitt gjort riktig var det helt fint. Har de siste årene brukt INFRA terassebeis og må virkelig si at den er SLITESTERK.


Infra oljedekkbeis

Får ikke fullrost den godt nok, for jeg skal love deg at terassen min blir brukt, og da mener jeg brukt, med tanke på at jeg har to viltre krabatter i huset som endevender verandaen med leker og denslags. Kontakt ditt varehus. I over år har Drygolin beskyttet norske hus og hytter med sin solide værbestandighet og beskyttelse mot svertesopp. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.


DRYGOLIN Oljedekkbeis er Jotuns originale oljedekkbeis. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot svertesopp. Tenk å slippe lange timer i stigen, unngå skrapejobb i fremtiden og spare penger samtidig. Dette panelet er beiset med oljedekkbeis. Når boligen er renset og ren, er det viktig at den blir helt tørr før du setter i gang med å grunne og male.


Infra oljedekkbeis

For best resultat bør du påføre minst ett strøk grunning, og to strøk maling - litt avhengig av hvilken malingstype og merke du velger. Men etter flere år med nedgang, øker salget i. Værbestandig impregnerende oljedekkbeis for utvendig bruk. Tixotrop, impregnerende oljedekkbeis tilsatt effektive midler mot svertesopp. Lange vedlikeholdsintervaller. Lett å påføre, fyldig konsistens.


Spesialbeis for terrasse som gir et pent og holdbart utseende. Hindrer gråning og oppsprekking. Inneholder effektive midler mot svertesopp og alger. Testvinner Herregård Maximal.


Infra oljedekkbeis

Herregård Maximal har vært testvinner i de siste testene av utendørs malinger som forsikringsselskapet Folksam i Sverige har. Jeg blir å gå for drygolin exstrem. Men nå er jeg usikker på om det blir oljedekkbeis eller oljemaling. De fleste jeg har spurt har anbefalt exstrem på værutsatte plasser. Hvis jeg ikke tar feil holder ikke tjæralin så lenge.


Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg