onsdag 21. juni 2017

Slettvoll kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Ta kontakt for et uforpliktende møte. Ingenting bør overlates til tilfeldighetene når du velger sofa. I stuen er avstanden mellom kjøkken , spiseplass og sofagruppe romslig, men det er fri sikt fra den ene sonen til den andre slik at man lett kan kommunisere selv om man befinner seg på ulike steder i rommet.


I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre.

Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til fornuftige priser. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet. Hengsler, skinner og innredning kommer fra de ledende leverandørene på markedet, og er velprøvde produkter gjennom mange år. Barstoler er mindre møbler som ikke tar stor plass.


Har man dette stående kan de alltid flyttes på og tas med til andre rom, noe som gjør de både fleksible og funksjonelle. Med et par barstoler rundt kjøkkenbenken kan kjøkkenet endres til et sosialt rom hvor flere kan være med på matlagingen og aktiviteten som foregår. SLETTVOLL på Gjøvik og i Tromsø.


Det første du får glede av er tak over hodet når du skal låse opp døra.

Dette er fint i ruskevær, men gir også anledning til å sette fra seg sykkel eller barnevogn under tak. I gangen er det adkomst til en sportsbod og et lite wc. Her får vi historien frem til i dag hvor familiebedriften har vokst seg til å bli et varemerke hvor kvalitet går hånd i hånd med vakker formgivning. Bergknatt er like fin på kjøkken og soverom, som i stuen.


En vakker nøytral gråfarge, som jeg får mange komplimenter for. Denne butikken er et godt eksempel på min type stil. Jeg fikk mye inspirasjon. Slettvoll har et innholdsrikt inngangsparti. På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti.


Se hele utvalget på IKEA. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet. Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. I en kvadratisk stue kan du for eksempel plassere sofagruppen midt i rommet, råder interiørarkitekt MNIL Beba V. Holøyen i intarkstudio. HYTTEKJØKKEN fra KistefosDette nydelige Trend hyttekjøkkenet finner vi på Hafjell, i en tømmerhytte fra Østlaft.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Trenger du plass til å legge fra deg ting, eller et bord til anretning og servering?

Da kan et konsollbor en skjenk eller avlastningsbord være noe for deg. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


Akkurat nå får du en Electrolux oppvaskmaskin på kjøpet, når du kjøper Gjør Det Selv HTH kjøkken for 20. De har en fin kombinasjon av stram og klassisk. Her er det et lekkert kjøkken fra Sigdal. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny.


Charles Dudley Warner) Hei, alle gode!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg