torsdag 8. juni 2017

Hvilke farger passer sammen interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


På fargekartet er den satt sammen med Havblå samt en grønn, et par brunaktige og en fersken nyanse. Men vi kunne tenke oss et interiør med en myk, dempet atmosfære med blått ton-i-ton. Hvilke farger passer sammen i innredningen?

Få svaret her Synes du er vanskelig å sette sammen farger i interiøret , eller at det ikke blir så perfekt som. Varme farger blir sett på som levende og energiske, mens kalde farger er rene og rolige. Ved å bruke farger fra begge sider får du et rom med fargespill fra hele naturen. Hvitt, svart og grått er klassifisert som nøytrale farger og kan brukes for å forandre fargenes toner og nyanser. En farge blir til en tone når du tilsetter hvitt.


Kritthvit, med et svakt kjølig slør. Den skaper stor kontrast til andre farger siden den er såpass hvit. Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull, vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut.

En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke like hardt som svart. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er flott sammen med gylne metaller og varmt treverk også! Men det er ikke alltid like enkelt å velge nyanse når du først har bestemt deg for en farge.


De passer sammen uansett farge , samtidig som de er rolige. Gi gjerne de ulike rommene ulike farger , da skaper du variasjon og ulike stemninger, mener interiørdesigneren. Men er såkalte trendfarger egentlig bare et sleipt triks fra produsentene for å selge mer maling?


Borge, Fantasi Interiør , Fargerike, INTAG, Green Apple, Nordsjö, SCA, Walls2Paint Farger er for øyet som musikk for øret. Derfor kan musikk brukes som veiviser til å finne farger som behager oss. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. Washed Linen er nydelig til.


Hva med å bruke en farge på veggen eller sofaen, og så den andre fargen på detaljer? Veggfargen Teal fra Nordsjö er lekker sammen med detaljer i korall. Men tar du utgangspunkt i farger som passer sammen , vil huset få et helhetlig og harmonisk uttrykk. Det blir mer og mer vanlig å søke råd hos en profesjonell interiørkonsulent.


Folk som jobber med farger til daglig kan med en gang si hvordan en bestemt farge oppfører seg sammen med andre farger , og i ulikt lys. Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger , men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge -eksperten.

Som for kontrasten det svart, det har å si. Svart kan ikke blande med hvilken som helst farge. Ja, vil mørke farger kombinert med svart skape for mørkt og dystert bilde. Denne fargen er kombinert med røde, gule, grønne, rosa, lilla og andre farger. Beige farge vil også passe perfekt med noen nyanser - blå, grønn, lilla, rø gul og brun.


Mange ønsker mer farge mot gråmalte vegger. Harde og skarpe farger , er ikke så fint sammen med grått. Det er ikke alltid det skal så mye farge til, men finn én myk farge du liker og jobb med ulike nyanser av den. Ikke alle farger passer i alle rom Hvis ikke gangen har dagslys, så bør den ikke males så mørk.


Her håper vi å gi dere et lite innblikk i de nye LADY Balance fargene våre slik at dere kan drømme dere bort i ulike fargekombinasjoner fra både fargekartet, men også til andre kjente LADY farger. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg