onsdag 28. juni 2017

Interiørarkitekt oslo privat

Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av alle rom. Trenger du en interiørarkitekt til din arbeidsplass?


Ta gjerne en titt på de prosjektene vi har gjort for bedrifter tidligere HER. Om det er nybygg eller restaurering av eksisterende bolig higer vi etter å forstå hvem kunden er og hvordan de ønsker å leve i sitt nye interiør. Interiørarkitekt private hjem.

Vi er ute etter å bringe frem det beste bygget har å by på og å se kreative løsninger. Vi ønsker å optimalisere oppbevaring, bevegelsesmønster og det. Våre prosjekter inkluderer interiørløsninger for både offentlige og private miljøer.


Vi hjelper til med alt fra oppussing og renovering av leiligheter, hus og hytter til innvendig prosjektering av nybygg og kontorer. ROM interiørarkitekt MNIL tilbyr totalløsninger for bedrifts- og privatmarkedet. Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse. Vi setter stor pris på å tegne private hjem, både nybygg og rehabilitering. Berentsen interiørarkitekter kjennetegnes av et bredspektret uttrykk.


Vi bidro til å videreutvikle det klassiske interiøret til Domus Academica, Urbygningen i Oslo.

Vi har tegnet Reitangruppens ultramoderne, lekne lokaler i Oslo. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant, kafé, kontor, butikk og hotell. Med kreative forslag finner vi gode løsninger som stemmer overens med din livsstil eller firmaets profil. Oslo er i dag studiested for over 60. Du finner byen ofte omtalt som studenthovedstaden, og med Norges største og eldste universitet og godt over høyskoler er byen et naturlig førstevalg for mange norske studenter.


Vaxevanidou Holøyen hos Studio Beba AS til Bonytt. Vi har fått lov å dele denne og er superstolte av å få slik skryt fra en av våre kunder, tusen takk! Se filmen du også, og trenger du interiørarkitekt er det bare å kontakte oss.


Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Bestill online og spar opptil ! GJENNOMFØRT: En interiørarkitekt eller interiørkonlusent kan. Et interiøroppdrag for private kunder vil jo variere mye i forhold til omfang og antall rom, forklarer Hestness. Om det er til firma, offentlig miljø, eiendom eller privat hjelper jeg deg med det du.


Jeg synes det kan være lurt å bo seg litt til, og finne ut hva man vil fylle på me litt etter litt, sier interiørarkitekt Elin Fossland. I tillegg til private hjem , har Elin designet interiørløsninger til blant annet Dr. Holms Hotell på Geilo, Sør Arena i Kristiansan Oslo Fredssenter og Chat Noir i Oslo , som hun er i. Sol design, profesjonell interiørarkitekt , tilbyr bistand innen prosjektering av næringslokaler, offentlige rom og private boliger.

Vi leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat sektor. Sol design bistår sine kunder i prosessen fra idé til ferdigstillelse. De fleste interiørarkitekter jobber i privat sektor ved både små, mellomstor og store bedrifter. Mange etablerer også enkeltmannsforetak og baserer seg på frilansvirksomhet hvor man tar oppdrag av ulik variasjon og omfang. Da kan en interiørarkitekt være tingen for deg.


Bonytt har funnet frem gode interiørarkitekter til deg, blannet annet i Oslo , Drammen, Tønsberg og Bergen. Her er listen over favorittene i Oslo. Les også: Foto med glass over kjøkkenbenken. Dette er det første store spa-bygget i Norge. Sammen med interiørarkitekt Marianne Brenna påtar jeg meg små og store prosjekteringsarbei både i privat og offentlig sektor.


Vi er begge utdannet interiørarkitekter ved Kunsthøgskolen i Oslo , Fakultet for design. Vi er profesjonelle, men også en munter gjeng med god takhøyde. Prosjektene vi jobber med er spennende og varierte, både med private og offentlige kunder.


Vi jobber mye med offentlige kunder, ofte med skoler eller helsebygg. For private kunder jobber vi ofte med næringsbygg og prosjekter med arbeidsplassutforming og brukermedvirkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg