torsdag 1. juni 2017

Dagbädd

Har du många vänner och bekanta som vill sova över, men inte något extrarum för dem, är en dagbädd toppen då den kan vara en bekväm soffa på dagen och en skön gästsäng på natten. Att montera ihop en dagbädd. Att köpa en dagbädd på nätet är smart eftersom man ofta har ett större sortiment att välja ifrån jämfört med sortimentet i en lokal möbelbutik. Innan du väljer att köpa dagbädd online, se till att kolla på måtten som står listade vid varje produktbeskrivning här på sidan.


Den lett fjærende salgjorden er stabil samtidig som den på en behagelig måte følger kroppens konturer. Turn dagbädd från Ferm Living – en solklar favorit!

Dagseng i moderne stil med trekk i fløyel med stripestruktur. Leveres montert, kun bena skrus på ved levering. Dagbädd Lador i sammet. Låt din dagbädd bli en färgklick som lyfter rummet där du väljer att placera den.


En dagbädd är en smidig möbel som kan passa i ditt hem oavsett vilken inredningsstil du har. Om det skulle bli brist på stolar när gäster kommer över fungerar dagbädden utmärkt som en extrasoffa. Köp dagbädd på nätet.


Välkommen till Sleepo. Ikeas dagbädd Sinnerlig i naturkulör och grov väv är en riktig fullträff.

Utnyttja omöblerade ytor och vrår och få ut mer av ditt hem. Charmen med en dagbädd , förutom utseendet, är mångsidigheten. Säg att du har gäster över på middag – dagbädden blir en schysst bonus-soffa. Om någon av dina gäster blir långvariga och vill stanna över natten - så blir din dagbädd en smidig extrasäng. Bäddsoffan är en två-i-ett möbel som är soffa på dagen och säng på natten.


Bäddsoffor är praktiska och funktionella samtidigt som de ger en extrabädd där det är dåligt med utrymme – därför är de det perfekta valet för gästrummet, barnrummet eller till studentlägenheten. Välj mellan dagbädd eller bäddsoffa. Dra bara ut sängstommen – och vips har du en skön dubbelsäng. Hela din kropp får stöd och komfort av det elastiska skummet i skummadrassen.


Använd en dagbädd som ett bärande element i din inredning. Att göra något med inredningen har blivit populärt inom de senaste åren, där speciellt den skandinaviska looken har blivit modern. En dagbädd passar perfekt in i den nordiska stilen, där det är fokus på tydliga linjer och lugna färger.


Med en dagbädd får du en elegant, sofistikerad och funktionell möbel, som fungerar som extra sovplats för övernattande gäster. Stay dagbädd med stomme i oljad ek. Klädd i grönt tyg med läderdetaljer, två kuddar medföljer. Stay är en mjuk och bekväm dagbädd från ADesigners. Vackra läderdetaljer mot den stilrena ramen gör Stay till en vacker möbel som tål att tittas på, med ett litet sidobord jämte får du en mysig plats i hemmet för vila och lugna.


CARMEL dagbädd i linne ger med sin stilrena form i kombination med det vackra linnetyget, cylinderformade kudden och den djuphäftade sittdynan, ett extraordinärt intryck.

CARMEL är underbar som komplement till en soffgrupp eller som ensam möbel i ett stort rum med bara en vacker matta och massor av härliga kuddar. Inspirer og bli inspirert, fra et unikt hjem til et annet. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge.


Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg