torsdag 1. juni 2017

Fargekart interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør , f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.

Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Velkommen til Beckers Maling. Fargekart - Rhythm of Life. INTERIØR Stue og oppholdsrom En vanntynnbar, silke-matt akrylmaling som benyttes til mellom- og toppstrøk på vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss, betong og sandsparkel. Kan også benyttes som grunning.


Verktøy rengjøres med vann. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Uansett om du befinner deg hjemme eller på hytta, i byen eller i mer landlige omgivelser, vil naturens egne materialer tilføre interiøret en helt egen ærlighet.


Ved å benytte naturlige materialer og transparent behandlig tar vi vare på det ekte og ærlige. Bli inspirert av det interiørbeis-fargekartet fra LADY. Drømmen om en flott hjem - få inn fargene hjemmet og slipp lyset inn.


Bruk de fargene du trives med.

Her kan du finne inspirasjon i fargepalettene. Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Blant dem som er litt over gjennomsnittet opptatt av farger og interiør , er Jotuns høstlansering et høydepunkt, fordi den ofte sier noe om neste års trender.


Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. I dag lanserte vi et nytt fargekart for LADY. Forgotten your password?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg