torsdag 16. april 2015

Design skjenk

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Se kampanjepriser her! Handle raskt og enkelt på Ellos. Finn en som passer ditt hjem her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stilfulle skjenker fra 6nok.


Med en TV- skjenk i et pent design får den gode opplevelsen en ekstra estetisk dimensjon – uansett om fjernsynet er av eller på. Hvis du ønsker enda flere muligheter til å skape et estetisk miljø rundt TV-en, kan du med fordel se vårt utvalg av TV-bord her. Lykke til med å la deg inspirere og komme i gang med å skape et innbydende hjem. Oppdag moderne skjenker fra BoConcept.


Design som passer til din stil og ditt hjem.

Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Hos oss finner du et stort utvalg skjenker med skuffer og dører og elegante vitrineskap i mange forskjellige størrelser, materialer og design.


Basic er en serie med romslige oppbevaringsmøbler til hele hjemmet. Italiensk design og produsent. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Kjente merkevarer til gode priser.


Serien omfatter highboar vitrinskap og skjenk i ulike farger og størrelser. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper. Tre skuffer over tre skapdører, innredet med hylleplater. Stemplet med Bahus-merke på bakveggen. En skjenk kan brukes både for å komplementere møblementet, og skjenken passer like godt inn i stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet.


Hos oss finner du skjenker i mange varianter og materialer, du finner skjenk i eik, valnøtt, hvitoljet eik og i mange farger. Hos Fagmøbler finner du gode tilbud på skjenker i høy kvalitet. Med Caché er mulighetene mange, og takket være sin funksjonelle design , kan det for eksempel brukes som en bokhylle, for lagring av vin og glass, eller som et oppbevaringssted for lagring og organisering av fotoalbum, DVDer eller blader.


Det er mulig å få dørene montert slik at dine personlige eiendeler kan stues bort.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Hvis du har fine duker eller pyntegjenstander, du bare bruker til festlige begivenheter, er en skjenk perfekt til oppbevaring av dette. Vi har et stort utvalg av flotte, funksjonelle og romslige skjenker i ulike design og stilarter. Hurtig levering over hele landet!


Møbler og interiør på nett! Leveres med to dører med en justerbar hylle i hver og fire skuffer. Skjenk med rett linjer og et lekkert design. Leveres i Hvitoljet eik med grå eller sort nano laminat.


En skjenk er en frittstående enhet som egentlig passer hvor som helst. Du kan ha skjenken i gangen, i stuen eller hvor du ønsker. Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet. Eller anrette tallerknenen før den ble servert.


I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg