mandag 27. april 2015

Jernia kjøkken

Sammenlign pris med oss! Er du på jakt etter nytt kjøkkenutstyr? Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt.


Jernia kjøkken

Våre erfarne ansatte er her for å hjelpe deg. Produkter: Kjøkken - og bakeutstyr, verktøy, griller, gressklippere, høytrykksspylere, rengjøringsutstyr, praktisk hjem, maling og maleutstyr, hageredskaper, snørydding og mye mer. I tillegg til nettbutikken Jernia. Omfattende vareutvalg. Nettbutikken kan skilte med et godt vareutvalg.


Hos oss finner du mye av det samme du finner hos en Jerniabutikk, men også en del produkter som ikke finnes i Jernias egne sortiment. Kjøkken Butikken har en stor kjøkkenavdeling der koke og stekeredskapene i stor grad består av Høyang Polaris, Obh Nordica, Tefal, Beka og InVite. Butikken har også mange, kjente merker innen annet kjøkkenutstyr og dekketøy, Rosendahl, Erik Bagger, Bodum og Eva Solo for å nevne våre største leverandører.


Jernia kjøkken

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av kvalitet, og mener dette handler om noe mer enn at en vare er solid og holdbar. Skikkelige varer til bra. Montere kjøkken selv - verktøy er halve jobben Å sette i gang med kjøkkenmontering selv fungerer ofte veldig bra dersom man har riktig og tilstrekkelig verktøy. I deres store utvalg finner du jernvare, verktøy, maling og kjøkken - og husholdningsartikler. Når du bestiller på jernia.


Utstyr til både store gleder og små utfordringer som eventuelt kan dukke opp på et hvert kjøkken. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller. Vi er ein familiebedrift med fokus på kunnskap, kvalitet og service. Vi skal være fyrstevalet for det du treng til kjøkken , heim, hus og hage.


Jernia kjøkken

Jernia har over 2butikker og nettbutikk. Vårt løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken , verktøy, hus og hage. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Våre dyktige butikkansatte hjelper deg gjerne med tips og råd.


Jernia kjøkken

Velkommen til oss på Jernia. Postkasser og tilbehør. Skruer og festemateriell.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg