fredag 17. april 2015

Henge opp bilder høyde

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Skal man henge opp en komposisjon med bilder starter man først med å avgrense en del av gulvet som er like stort som veggplassen man skal bruke. Legg bildene ut over slik du ønsker å henge dem opp.


Deretter finner man noe å stå på, slik at man kan se ned på bildene.

Grafikk og andre trykk skal ikke ha sollys, men du kan henge maleriene i dagslys, de tåler det. Har du bilder med glass foran motivet, blir det mye reflekser fra dagslyset og dermed vanskelig å se motivet. Flere tips til bildeoppheng.


Har du mange bilder som skal henges opp , velg gjerne ensfargede vegger. Informasjonskontoret for farge og interiør har følgende tips til deg som skal henge opp bilder : Ikke heng bildene for høyt på veggen, gå ut fra øyehøyde slik at blikket treffer omtrent i bildets sentrum. Plassering av bilder på veggen. Her er våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp veggbilder.


Hvis du har plass, avmerk et område på gulvet med maskeringstape, som tilsvarer størrelsen på veggen.

Gå opp på en krakk og se for deg at du ser bort på veggen. Du kan henge opp og bytte plass på dekorasjonene dine så ofte du vil, uten bruk av verktøy, skruer eller spiker! Det unike systemet for opphenging fra STAS gir deg virkelig noe spesielt: så snart bildeskinnen er installert trenger du aldri mer å borre hull i veggen!


Heng opp dine bilder , fotografier, plakater og rammer med hjelp av de. Høyt eller lavt -I et galleri er det ikke møbler, man står og ser på bildene. Triksene for å henge opp bilder alle burde kunne, men mange ikke har peiling på! Etter å ha sett disse tipsene innser jeg at bildene hjemme hos oss har blitt hengt opp på feil måte. Er du også en av oss som har hengt opp fotografiene på feil måte hele livet ditt?


Bildis taklister har et skjult spor for feste av Bildis bildeoppheng. For å skape illusjonene av at vinduet er midtstilt et annet sted enn der det er, kan du henge gardinstangen utover vinduskarmen på den ene siden. For å få effekten av litt høyde under taket, kan du henge gardinstangen høyt over vinduet (nesten opp til taket). Ideer for bildeopphenging - Heng opp bildene dine uten spiker!


Her er noen kreative ideer for hvordan du kan henge opp dine bilderammer, fotografier og malerier med våre forskjellige bildeopphengingssystemer. Disse systemene er ideelle for å henge opp malerier og andre dekorasjoner. Monter skinnen øverst på veggen med skruer og festeklips. Da kan du henge opp maleriene dine eller andre kunstverk i ønsket høyde , og du kan lett endre posisjonen på dem når du måtte ønske.


Skal du fokusere på farger eller motiv, har du valgt et gitt tema og hvor mange bilder skal du henge opp ? Heng bildene på en linje i under- eller overkant.

Det første du må tenke på er hvilket materiale du skal henge opp bildet på, altså hva veggen er laget av. Ulike materialer krever nemlig ulike festemidler. Når du henger opp flere bilder i nærheten av hverandre er det lurt å først teste på gulvet, stå på en stol for å se ovenfra. Det betyr at når utgangspunktet ditt er en tom vegg, så bør du henge opp bilder som tar opp ca. En rask og enkel måte å regne ut dette på er å gange bredden av veggen med 0. For eksempel: Hvis veggen din er meter bre så blir det 3m x 0. Ingenting er mer tilfredsstillende deretter å dekorere ditt hjem, og hjem innredning er ikke komplett uten bilder.


Hanging bilder er generelt lett å gjøre, det er derfor mange hjem vegger raskt bli dekket med kunst. I det siste har jeg kommet på tanken om å sette opp noen malerier og bilder i stua mi. Hvor høyt bør bildene og maleriene henge , og hvordan bør de festes for å gjøre minst mulig skade på veggene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg