tirsdag 14. april 2015

Sentrum bygg kjøkken

Sentrum bygg kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Finn inspirasjon til ditt nye luksuskjøkken hos uno form. Lagerholdet vårt består utelukkende av kvalitetsprodukter fra bransjens ledende aktører. Sigdal har produsert kjøkken i over år, og er i dag et av Norges mest velrennomerte merker.


Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet! Her kan du velge blant bransjens beste produkter i et inspirerende miljø! Verkseier Furulundsvei 9. Moderne, tradisjonell, massive, formpresset - i sortimentet vårt finner du dører i alle tenkelige farger og utforminger! Hos oss ser du dørene utstilt.


Etter isolering i vegger, gulv og himling, nye gulv og nye vegger, listefritt tak i gang, stue og kjøkken. Sentralt ved Sola og Forus. Har du et nytt prosjekt på gang? Stor og praktisk tomt.


Sentrum bygg kjøkken

Vår prosjektavdeling hjelper deg gjerne! Dyktige ansatte med lang erfaring og solid kompetanse kommer godt med når kundene skal finne skreddersydde løsninger til sitt hjem. Vinduer Oppdag fordelene ved å velge kvalitet! Ekstrem holdbarhet på kjøkken , bad og andre rom.


Sentrum Bygg ble etablert av Egil A. FEVÅG – Beliggende midt i sentrum. Totalt soverom, ba kjøkken. I kontrakten heter det at kjøkken (til pris 5ink montering og mva) vil bli levert. Bygg er landets største spesialbutikk innen dører, vinduer, gulv, kjøkken , bad og. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte.


Sentrum bygg kjøkken

Var innom på litt av et slumptreff, i. Vi hjelper deg hele veien. Knallpriser på kjøkken og hvitevarer! Vi er i full gang med planlegging nå. Vi bestillte huset vårt under boligmessa og fikk med et gavekort på kjøkken på 50. Vi kan velge mellom Strai Norform, sigdal eller Luna.


Strai og Sigdal er jo kjente kjøkken , men jeg syntes de er veldig dyre! Konsernet har salg og virksomhet i alle landsdeler og eier byggevarekjeden, Byggeriet. Boen, Nordan, Jeld-Wen, Sigdal og Rival, i tillegg til egne varemerker Luna kjøkken og Luna bad.


Sentrum bygg kjøkken

De ansatte har spisskompetanse innenfor en eller flere av varegruppene og gir kundene de ekspertrådene de trenger for nybygg eller oppussing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg