torsdag 23. april 2015

Hjelp til innredning

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Noen kunder ønsker bare en konsultasjon der jeg kommer med råd og innspill for innrdening av hjemmet, men jeg tror det er bedre for kunden å få godt gjennomtenkte løsninger som er arbeidet med. Her kan du få hjelp med farger, innredning , møbler og også shoppingtips til huset. Du velger fra over pakkeløsninger. Den elektroniske innredningspakken kommer innnen til dager.


Johanna Hille i Style Files forteller i en e-post til klikk. Benytt speileffekten til å få det lille badet til å se større ut. Et speil gir en ekstra dimensjon til rommet, hvor både dagslys og kunstig lys reflekteres i speilet.


Mangler badet et vindu, er et stort speil den beste måten å erstatte dagslyset på.

Store speil er praktiske og går aldri av moten, og en effektiv måte å dekorere et. En ung familie trenger hjelp til å innrede soverommet, som også brukes som kontor, barnerom og garderobe. Dette er et tilbud til deg som vil ha hjelp til å finne en god helhetlig løsning.


Vi kan bistå med plantegninger, møbleringsplaner, fargesetting, materialvalg og belysningsplaner. Det er viktig for oss å skape bærekraftig, tidløse og unike løsninger til menneskene som lever og bor i rommene. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som omfatter alt fra rene ombygginger til detaljoppdrag som belysning og tekstiler. Prosjektene kan omfatte fornyelse av allerede eksisterende innredning , like gjerne som prosjektering av nyetableringer i samarbeid med arkitekter eller deg som oppdragsgiver. Jeg er ganske minimalistisk selv når det kommer til innredning , men åpen for det meste.


Hun ser muligheter og har bransjeinnsikt samtidig som vi får frem våre ønsker og ideer i et konstruktivt samarbeid. Du kan velge to ulike retninger når du skal innrede: Den impulsive, eller den lange, nøyaktige der du jobber etter en grundig plan. Hjelp til innredning av bolig. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning , walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Den gjennomsnittlige størrelsen på et vaskerom er på omkring kvadratmeter, og mer plass trenger du ikke for å få en god og funksjonell innredning.


Uansett om vaskerommet ditt er lite, stort, firkantet eller avlangt, bestreber vi oss på å designe en smart vaskeromsløsning som gjør det til en fornøyelse for deg å bruke tid på rommet. Vi har nettopp kjøpt hus, men sliter med å finne gode løsninger for innredning av stua. Den er ganske rektangulær, og på grunn av plasseringen til vinduer, peis og dør er det vanskelig å bestemme hvor vi skal ha tv, sittegruppe og hva vi evt. Selv tomrommet bak sisternen er utnyttet med en spesialløsning.


De blå og hvite håndmalte flisene lar tankene vandre til havet.

Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg