mandag 6. april 2015

Bad i gammel stil

Mal et gammelt vitrineskap eller en kommode i en gammeldags fargekode, istedenfor å kjøpe ny innredning. Bytt ut knottene med noen i gammel stil. Finner du lamper du liker, som ikke er ment for bad , går det fint så lenge de er montert utenfor våtromssonen.


En liten krakk med avslitt maling kan være en fin detalj. GAMMEL STIL : Et varmt bad er ekstra deilig med duftlys, og en beroligende kopp te. Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil.

Kjøp direkte i vår nettbutikk. Bad i landlig stil Baderommet på omtrent kvadratmeter er ikke så stort, men det har god planløsning og plass til både dusj og badekar. Bad i landlig og gammeldags stil er mer populært enn noen gang, og det er ikke så vanskelig å forstå. Til forskjell fra mange andre stiler gir landlige bad både ro.


Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til. Finn din stil Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp. På denne siden får du hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg.


Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så hjelper vi deg med å bygge ditt drømmebadet.

Bad i jordfarger og naturfarger er mykere, og kjennes ofte varmere, enn helt hvite baderom. Er du i tvil, sats på jordfarger og jobb inn hvite detaljer på for eksempel håndklær og kurver. Dusjvegger i glass er nettere og mer delikat på mindre bad enn å bygge kraftig dusjvegg som deler opp rommet. Jobb med stor speilflate , uten ramme rundt.


Malingen egner seg spesielt godt til møbler. Leter du etter gulv, veggfliser eller sanitærutstyr i gammel stil. Vi har også stort utvalg av kraner, servanter, toalett og elegante og eksklusive fliser, alt til moderne eller gammeldagse interiør.


Besøk oss i Bygdøy Alle i Oslo. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke. Forside Bad , våtrom og rørlegger Ettgreps baderomsarmatur i gammel stil ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Mange eiere av eldre hus vil beholde så mye som mulig av de originale løsningene – eller restaurere huset tilbake til gammel stil. Kjøkkenvask og armatur i gammel stil fra Ikea.


Lekre gardiner er kjøpt på nettet. Vi tegnet kjøkkenet selv og la vekt på at det skulle bli god plass til spisebord slik at vi kan samles mange rundt det, sier Suzanne. Det er denne gammeldagse stilen og som ser slitt ut vi er på jakt etter.


I dag er elsker vi stilen , og nostalgien vælter ind over os. Derfor har vi samlet et lille galleri til jer, der er frisk på en lille tidsrejse eller mangler inspiration til den fede retro- stil.

En kvalitetsdør kan være alt fra tradisjonsrike hyttedører med utskjæringer til klassiske bygårdsdører med fyllinger og moderne funkisdører i heltre eik. Vi har alle ulike behov når det kommer til stilart og interiør. Baderomsmøbelet er det som ofte definerer stilen du har på ditt bad. Det er derfor viktig å tenke på helheten på badet når du skal velge din baderomsinnredning.


Overflate og rengjøringsvennlighet er også viktig å tenke på ved valg av baderomsmøbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg