torsdag 30. april 2015

Brun tapet

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Tapet topplisten finner du her!

Brun Treplanke Non-woven. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.


Få en moderne mursteinsvegg hjemme med denne Rasch- tapeten. Høy kvalitet med struktur og skimrende effekt. Gjør hjemmet ditt moderne og elegant med denne veggtapeten.


Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet.

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Norges største nettbutikk.


Shop enkelt online hos Ellos. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. En moderne veggtapet med stilige mosaikkruter. Til et minimalistisk hjem.


Her har du tapet med drivved. Designeren til denne var i en fjellhytte og fikk inspirasjonen til denne drivved tapeten. I fjellhytta fikk han øye på den vakre treveggen, av typisk tømmer. Nogle af tapeterne er ensfarvet og andre indeholder. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem.


Borge tapet som du ikke finner her? Mønstertilpasset: Forskjøvet cm.

En fyldig og stor brun blomstertapet, men samtidig enkel. Store blomster er alltid vakkert! Og vi lever i en tid da mønstrene spiller en stadig viktigere rolle. Se hvordan kontrasten varierer seg fra blad til blad på dette håndtegnede tapetmønsteret.


Bestill Tegelvegg tapet hos Happywall. Vi har tapet til alle rummene i din bolig. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Den nya kulören – brunt – är en annan tidstypisk variant av ett enfärgstryck från tiden.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg