torsdag 23. april 2015

Farge jenterom

Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Endelig ble det fart i “prosjekt jenterom ”, det var på tide å gjøre det søte babypreget litt kulere.


Fortsatt feminint, men her bor det en jente med meninger og ben i nesa – og en stor forkjærlighet for rosa.

LADY Soft Skin finner du i Everyday Beauty paletten i LADY sitt nyeste fargekart. De fargene harmonerer perfekt med hverandre. Ingrids rom er et skikkelig jenterom , med småblomstret tapet kjøpt på eBay, sengeteppe med blomster fra Greengate, og rosa og hvite møbler. Tips: Bruk en tallerkenrekke til utstilling av bøker. Celina har fått prinsessedrømmen oppfylt med et eventyrrom i lilla og rosa.


En del av rommet er innredet som et lite lekehus. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.

For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Barnerom i duse, deilige farger Med herlige pasteller, stilige kontraster, lekne detaljer og en god dose nostalgi har Ingvild skapt små, personlige universer til. Møbeldesigner og interiørarkitekt Ingrid Aspen valgte grønt da de pusset opp barnerommet i Redesign. Dette gjorde hun blant annet fordi det er en kjønnsnøytral farge. Her skal det lekes og soves.


Man skal både være våken og aktiv, men også rolig på kveldsti da er grønt en fin farge. Så denne er fin til barnerom. Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule!


Slik velger du riktig farge til barnerommet 14. Det kan være vanskelig å velge farger til et barnerom, da det gjerne skal være praktisk og gøyalt på samme tid. Her er fargekonsulentens eksperttips til deg som leter etter riktig farge ! Fargen rosa, posters og inspirasjon til jenterom ! Barn tiltrekkes naturlig av lyse farger, men dersom du maler et rom som deles av en gutt og en jente må du gjerne revurdere ønskene om å male veggene i deres.


Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner.

Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er. Under vil vi vise noen eksempler på flotte jenterom 9-år. Bedroom in luxurious Cassia Cream frabettaliving. I det øverste bildet ser vi et eksempel på et fint og enkelt rom.


For å gi litt mer liv i rommet er det veldig fint å tapetsere eller male en vegg i en annen farge (kontrastvegg). En sval oase å trekke seg tilbake til når man ønsker ro og hvile, det er hva vi ønsker oss etter en travel dag. Samstemte toner i tekstiler og interiøret skaper en behagelig harmoni i rommet.


Del gjerne rommet opp og mal noen av veggene med rosa farge og en vegg med tapeten. Dette gir rommet soner som du kan innrede med leker eller bøker. Inngangspartiet er et området hvor du lett kan leke deg, og få et inngangsparti som begeistrer både deg og gjestene dine. Nydelig jenterom med massevis av kule detaljer! Jeg syns du er flink til å fotografere!


En dose farge på soverommet for år siden Hildemor. En gammel tallerkenhylle malt i en kul farge blir flott til oppbevaring, og hermetikkbokser er supre til penner og fargestifter, sier hun. Dørskilt til jenterommet Så var det bare prikken over i-en igjen - dørskiltet. Alle må jo vite hvor husets prinsesse bor, og skiltet kan gjerne lages i samme stil som resten av rommet.


Jeg prøver å finne en farge som er lik blek sand i kalkmaling. Vil gjerne ha en lys greige farge i kalkmaling. Den må passe til sommersne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg