fredag 17. april 2015

Soldempende glass

Ved bruk av soldempende glass demper en den mest intense solvarmen uten å miste lys eller sikt ut av vinduet. Bruk av soldempende glass kan redusere behovet for markiser og andre produkter som må monteres på utsiden eller innsiden av vinduet. Slike glass reduserer effektivt hvor mye sollys og solvarme som slipper inn, og gir dermed et mer behagelig inneklima. Solvarmedempende glass.


Soldempende glass

Med solvarmedempende glass er det nå mulig å prosjektere med store glassfasader, selv når de er syd- eller vestvendte. Glasset begrenser mengden av sollys og varme som slipper inn, og er å få i tre varianter. FAKTA OM SOLDEMPENDE GLASS. Før var solglass enten fargede eller med speilblank utside. Med bruk av soldempende glass vil du minimere innslipp av solvarme og spare energi på nedkjøling av bolig.


Vi anbefaler soldempende glass som et valg for et bedre inneklima. Vi tilbyr et bredt spekter av ulike graderinger av demping. Soldempende glass kan brukes i vinduer, dører, fasader og takvinduer.


Soldempende glass

Glasset er nøytralt i fargen og slipper inn nesten like mye dagslys som vanlig energiglass, men stenger ute opptil av den totale solvarmen. NorDan anbefaler laminert glass i alle dører og sidefelt til dører, og i områder hvor kollisjoner mellom mennesker og vinduer kan forekomme. Herdet glass Herdet glass er fra 4-ganger sterkere enn vanlig glass av samme tykkelse. Herdet glass produseres ved at det ferdige glasset varmes opp før det hurtig kjøles ned igjen.


Cotswold- glass er et dekorativt glass med en ruglete struktur. Også det slipper inn lys, men skjermer mot innsyn. I rom med store solvendte glassflater vil soldempende glass være en kostnadseffektiv og behagelig måte å temperere rommet på. Har et vindu med soldempende glass fra Nordan, og ut fra hvordan vi opplevere det så gir dette en merkbar effekt. Dette er et vindu på et barnerom, som står mot kveldssola - så for å slippe overophetet soverom ved leggetid valgte vi denne løsningen.


Soldempende glass

G-verdi er et begrep som er fremmed for mange. Det betyr ”solenergitransmisjon”, dvs. Dette gjør at solbeskyttende glass er perfekte for kontor, gallerier, industribygg, hotell, skoler, restauranter og sykehus. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solbeskyttelse med glass kan være et attraktivt valg, samtidig som det reduserer behovet for å bruke air condition. I varme klima kan solbeskyttende glass brukes til å redusere solvarmen man får inn, og kan også kontrollere strålingen. Stopper prosent av varmen og prosent av lyset som.


Soldempende glass

Ulempen er at soldempende glass er en permanent løsning som gir deg mindre fleksibilitet enn produkter som persienner og screens, som jo kan heves og senkes ved behov. Da kan du for eksempel velge å slippe varmen fra solstrålene inn på kalde dager når du trenger varmen, men holde varmen ute om sommeren når du vil ha det så kjølig som mulig. Når solen steker på vinduene kan det fort bli ubehagelig varmt. Den økte bruken av glass i arkitektur i dag gjør det nødvendig å ta hensyn til komforten for brukerne av bygningen. Dermed blir boligen svalere på varme dager.


Tilnærmet klart spesialglass som stopper prosent av varmen og prosent av lyset som trenger inn i rommet. Som standard glass i vinduer benytter vi tolags energiglass med argongass mellom glassene for beste varmeøkonomi. Les mer om sikkerhetsglass og solavskjermende glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg