tirsdag 21. april 2015

Digital foto ramme

Digital foto ramme

Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Bilde- og Fotorammer i forskjellige Design. Gode Priser og Lynrask Levering! Finn Digital Fotoramme Tommer.


Digital foto ramme

Digitale fotorammer er bilderammer som lar deg overføre bildene dine digitalt, for enkel deling med andre. Se vårt utvalg av digitale fotorammer. I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former. En digital fotoramme er som en liten TV på veggen som kan vise bilder, enten som en lysbildeserie, eller statisk fra minnekort eller USB. Noen modeller har til og med trådløst nettverkstilkobling slik at du kan laste opp nye bilder trådløst.


Det er selvfølgelig et spørsmål om smak, og et motiv kan også se utrolig fint ut uten en fotoramme. Det er likevel slik at et bilde man liker kommer enda bedre frem når man har funnet den perfekte rammen til det. Med en digital fotoramme trenger du ikke lenger å måtte velge bort noen av favorittbildene dine, fordi de ikke får plass på veggen.


Dra produkter hit for å sammenligne. Ta fram og vis dine bilder på en enkel måte, ikke la de bare ligge i datamaskinen. Ekstra stor og høyoppløst skjerm.


Visa bildene dine i en digital fotoramme. TVen, eller legger dem opp på sosiale medier og håper at folk ser dem. For deg som vil vise bildene dine hjemme finnes det et annet alternativ, en digital fotoramme.


Digital FOTOs adventskalender: Her er din første juleutfordring Julen er over oss. Den digitale fotorammen tar imot bildene dine – uansett hvor du befinner deg! Med denne digitale fotorammen kan du vise frem og dele ALLE opplevelsene dine. Send bilder raskt og enkelt fra mobilen til bilderammen. Beste Priser På Digital Fotoramme.


Digital fotoramme med stor skjerm som lar deg vise bilder du har tatt med digitalkameraet eller smarttelefonen din. Rammen kan vise JPG-bilder som finnes på et USB-minne eller på et minnekort av typen S SDHC eller MMC (maks GB kapasitet på USB eller minnekort). Sammenlign pris på digitale bilderammer.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Tynn digital fotoramme som viser bildefremvisninger på den åtte tommer store skjermen. Kan vise bilder fra SD-kort (opptil GB) eller USB-minne. Vil du gjerne vise fram bildene dine på den største skjermen i huset, kan en Chromecast også være et godt alternativ til en digital fotoramme.


Frameo, digital fotoramme Del feriebildene med slekten allerede før du er kommet hjem! Rammen har pekeskjerm, og du kan enkelt lage bildefremvisninger rett på skjermen. Vi selger det meste innen filmbaserte og digitale kameraer, bl a Kodak, Pentax, Olympus, Samsung og Canon. Vår kundekrets er i Oslo men også hele Norge grunnet vårt meget brede sortement innen rammer med totalt forskjellige størrelser, farger og modeller. Bildene i fotorammen kan du også enkelt bytte ut når du ønsker å vise frem nye bilder.


Digital foto ramme

De er veldig stilige og tar ikke opp mye plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg