onsdag 15. april 2015

Herskapelig kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et kjøkken skal vare lenge, og for mange er det selve kjernen i hjemmet.


Herskapelig kjøkken

Her skal det være godt å være. Veien til et kjøkken med herskapelig preg trenger ikke å være så lang. Her er noen tips til hvordan du kan få stilen. Herskapelig og herlig. Vi dro til Strai i Sarpsborg for å kjøpe ny benkeplate og vask, men endte opp mot et nytt kjøkken , smiler Nina, som valgte å være dristig i fargevalget samtidig som hun var tro mot husets rom.


For å skape en sammenheng tok vi utgangspunkt i bunnfargen som er i tapeten i spisestuen. En herskapelig kjøkkendrøm. Herregaard garderobe er en svært anvendelig modell som kan tilpasses alle romstørrelser og planløsninger. Hjemmet ditt vil få et herskapelig klassisk preg.


Edel er en modellserie som stråler av nostalgi, romantikk og bestemors kjøkken. Skuffer og skapdører har speiler med fylling og profilering. Store tilvalgsmuligheter, som f. Kan det bli mer herskapelig enn dette? Ett hus - tre ulike kjøkken. Husets viktigste rom.


Vi vet du drømmer om et velfungerende kjøkken med smarte løsninger. Mulighetene er mange. Skog er et herskapelig kjøkken med spennende detaljer i glass. Kjøkkenet har god plass til gjester og gjennomtenkte løsninger. Se mulighetene med Skog.


Når kjøkkenet planlegges tidlig, får du ekstra muligheter til å gjøre dine tilpasninger. Kanskje ønsker du ikke vasken plassert ved vinduet, slik som plantegningene kan vise, sier Gry som understreker at alt er lov. Du kan fint velge deg et herskapelig kjøkken i et moderne hus - eller omvendt.


Et stort kjøkken på nærmere kvadratmeter er praktisk plassert nært inngangspartiet. Rommet har selvfølgelig godt med plass til kjøkkenbord og stoler. Fire vinduer bidrar til at kjøkkenet blir lyst og trivelig. Millaboutique-jentene gir oss så masse inspirasjon!


Herskapelig kjøkken

Det er hvitt og grått – dramatisk og rustikt – stilen er særpreget og nordisk. Overskapene er høye, og gir rommet en herskapelig og luftig følelse. Velg dine nye kjøkkendører hjemme i fred og ro, enkelt og bekvemt. Bestill deretter vårt populære hjemmebesøk og forny ditt kjøkken i dag.


HusNorge er stolt leverandør av Fossline kjøkken. Fossline gir deg et kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter – enten du liker det moderne, klassiske eller det romantiske. Et eksklusivt kjøkken med stor fleksibilitet i funksjon og stil. Overflatebehandling, gesimslister, søyler og glassdører gir mulighet for å skape herregårdspreg på dette kjøkkenet. Rosmarin er et klassisk og herregårdsaktig kjøkken som byr på mange overraskelser og muligheter.


Slik tar vår kjøkkenleverandøren Rotpunkt Kjøkken hensyn til sosiale forhol arbeidsmiljø, klima og miljø! Green Line Bioboard er den nye PEFC sertifisert produksjon på Rotpunkt Kjøkken. Skrogene er produsert av Bioboard som er en produksjonsmetode med bl. Dette reduserer forbruket av trevare med. Vi har ikke bare markedets laveste priser – med Kviks kjøkkenskap får du mer plass for pengene enn med andre kjøkken.


Vi kaller det XL, og det er standard når du kjøper et Kvik- kjøkken. Du kan også velge vår XXL-løsning og få opptil ekstra oppbevaringsplass samt ekstra arbeidsplass på benkeplaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg