mandag 6. april 2015

Skjerming vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto?


Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot: innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m.

Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr? Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Vår leverandør av solavskjerming Faber har 1års erfaring med å skreddersy kvalitetsløsninger for vinduer som hindrer innsyn og skjermer mot sol og lys. Vi spesialtilpasser rullegardinene i ønsket mål til dine vinduer.


Pris eksempel på rullegardin fra kr 79- i pris A. Den er enkel å montere og tar liten plass.

Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, eller lyddempende og energibesparende type. Vi har også plisségardin som passer til verandadør. Solskjerming AS er landets raskest voksende nettbaserte forhandler av måltilpasset solskjerming.


Se hvor mye du sparer på å ta mål og montere selv. Se vårt store utvalg av produkter innen innvendig solskjerming og bestill gratis befaring. Dekorative design og mønstre, i mange forskjellige farger.


Få frostete vinduer med mobilen – I tillegg ser vi at det er populært med terrassemarkiser og screens. Terrassemarkiser oppfyller gjerne flere behov: De hindrer sol som forstyrrer inne, de skjermer vinduene så man slipper oppvarmingen, men de gjør også uteplassen lunere og forlenger dermed sesongen for uteplassen, mener Sandvoll. For permanent skjerming bør det velges folie på glass, og det finnes andre løsninger for midlertidig skjerming. Generelt kan det sies at alt som fungerer som skjerming innendørs i en stue også fungerer i kontorlokaler, men ikke alt ser like bra ut. Dette er viktige teknikker, når byggeforskrift stiller krav tillysinnslipp og energibruk.


Vinduer som sitter høyt opp mot taket vil gi bedre lys innover i lokalene, sier Sørli, som er partner i Pir II Arkitektkontor AS i Trondheim – Lys fra en høy vinkel kan også brukes som ledetråd ved plasseringen av vinduer. Vi vil gjerne ha vindu i inngangsdøren vår siden vi ikke har andre vinduer nede i gangen (bare store over døren). Men samtidig ser man rett inn i stuen.


Finnes det ikke noe folie man kan sette på vinduet i inngangsdøren som gjør at man ikke kan se inn men at vi som er inne fortsatt kan se ut? Takker for tilbakemelding! Vi har et stort utvalg produkter innen innvendig solskjerming.

Du kan velge mellom alt fra plisségardiner, duette, lamellgardin, rullegardiner, Zebra,. Du får selvsagt også godt utsyn, hvis ikke hele vinduet er dekket av plisségardinen. Plisségardiner passer nesten alle vindustyper og er spesielt velegnet til takvinduer og vinterhager. Dersom du har ulike typer vinduer i hjemmet ditt, kan du likevel ha samme type innvendig skjerming med plisségardiner på alle. Persienner finnes både for innvendig og utvendig bruk.


Begge typene kan brukes for å hindre innsyn så vel som solskjerming. Utvendige persienner hevdes også å ha en gunstig effekt vinterstid. Ved å ha persiennene nede om natten på vinteren skapes en lomme mellom vindu og persienne, som skal redusere varmetapet gjennom vinduet. Den store fordelen med persienner foran andre innvendige produkter er hvordan du ved endring av vinkel på lamellene enten kan blokkere nærmest all direkte stråling, eller reflektere stråling opp i himling inne i rommet.


Ved å gjøre dette øker mengden dagslys inne i rommet. Dette gjelder spesielt dype rom og rom med små vinduer. Solskjerming inne – les og lær om hvordan du skal gjøre solskjerming inne ved å lese våre artikler om persienner, rullgardiner, markiser og mye mer. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser.


Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder. Markise trengs ikke på alle vinduer , men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov.


De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Grunnene til at markiser og solskjerming bidrar til økt trivsel er mange. Det er mange av oss som setter pris på skjerming fra sola, riktig temperatur og behagelig lys – og det er det vi i Markisemannen kan bidra med.


Her er et lite utvalg av situasjoner og utsagn vi har opplevd selv, eller fått referert fra andre – som har savnet markiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg