fredag 10. april 2015

Brede rullegardiner

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset. Noen sm vet hvor en kan kjøpe en rullegardin i 220m bredde?


Den må være lystett, skal brukes på soverom med sol ent på kvel og grytidlig ommorningen.

Eksklusivt og fargerikt design. Bare fantasien setter grenser. Nå er det enklere enn noensinne å få sunt dagslys og frisk luft innendørs - selv om du ikke har skrå tak. Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak, omfatter både klassisk kuppel og to nye moderne topper, en med plant glass og en med buet glass. Velg mellom flere størrelser og faste eller elektrisk åpningsbare betjent med en veggbryter.


Varia rullegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de rullegardinene du finner hos den lokale gardinbutikken din. I tillegg til å forhandle merkevarer som Faber og Velux, produserer UNIG kvalitetsrullegardinene UNIG BASIC og UNIG LUX. Du kan naturligvis bestille alle rullegardiner etter mål, slik at de passer perfekt i hjemmet ditt.

UNIG bruker de samme komponentene som kjente merker og går ikke på kompromiss med kvaliteten. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer.


Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner , og duo rullegardiner. De er enkle å rengjøre med normal støvtørking. Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Kjedetrekk, trinnløs regulering og softraise, gir deg enkel og jevn heving av gardinet. Her passer det perfekt med lystett rullegardin.


Blendegardiner kan også være en god løsning på disse rommene. Montering og oppmåling. Før man skal kjøpe rullegardiner er det viktig med riktige mål. Hos Kid har vi et stort utvalg rullegardiner som gjør det enkelt å regulere lyset i rommet. Rullegardin for mørklegging leveres med kassett og sideskinner.


Vores rullegardiner er både flotte i din indretning, og samtidig meget funktionelle. De er samtidig meget praktiske idet de stort set ingen rengøring kræver – gardinerne har nemlig en bestemt overfladebehandling, der gør at støvet ikke sætter sig på samme måde, som det gør i andet polyester eller andre bomuldsstoffer. Styr selv lysmengden via mørklegging, transparent eller halvtransparent egenskap fra din gardin.


Det brede sortimentet gir deg mulighet til å sette sammen den helt riktige stilen til hjemmet ditt.

Vinduet mitt er nesten meter. Ofte er det at foretrække, hvis gardinet bruges i et opholdsrum. I et soverum er det derimod mere hensigtsmæssigt, at der er mørkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg