onsdag 8. april 2015

Liten utebenk

Vi har utebenker og parkbenker til bra pris. Alltid fri frakt og års garanti! Kontormøbler til arbeidsplassen. Stoler og bord til bra pris. Rask levering - Høy kvalitet!


Sjekk ut Liten Utebenk.

Benken er laget av ubehandlet furu. Beis eller mal den selv i ønsket farge. Passer godt til bålpanne eller som en enkel hvilebenk. Hagemøbler må være varige, og gjennom historien har teak, som er et veldig hardt tre, vært et populært valg av materiale.


Men tilgangen på teak produsert på mer bærekraftig vis er alt for liten , så for å nå målet vårt begynte vi å se etter alternative treslag. Klikk for større bilde Utebenk. Rundt grillbord for pers.


Lag sjøl: utebenk I kveld lagde vi en liten benk! Slik går det når jeg sager.

God og skarp sag var det i alle fall. Utebenken ved inngangspartiet trengte til en oppfriskning, og ble ny med maling i sommerens deiligste grønnfarge, nemlig 2Lavendel. Sammen med aksenter i korall og grått er denne støvete grønnfargen helt riktig akkurat nå. En utebenk eller utesofa gjør hagen din eller uteplassen komplett – uansett om det er en liten eller stor. Plasser hagesofaen i den grønne oasen din eller hvorfor ikke kompletter utesofaen din med et fint hagebord som du kan finne hos oss på Trademax.


Sett din utebenk under et vindu eller mot en vegg for å øke bevegeligheten fullt ut. Drømmer du om hagemøbler i tre? Hvorfor ikke snekre dem selv? Med en god kapp- og gjærsag går jobben lett, men du kan også bygge utemøblene med en vanlig håndsag. I stedet for stoler kan du også velge en utebenk.


En flott trebenk i hagen foran huset skaper en innbydende og hyggelig stemning. Jeg brukte 2grader på beina, resten er jo bare rette bort. Bygg en benk til hagen Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes! Hvordan du bygger en ljugebenk og gir noen ekstra sitteplasser når du dekker langbord ute. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse.


Trykk godkjenn for å akseptere eller naviger vekk fra siden.

Vi tilbyr hagemøbler i tre og hele møbelgrupper til hagen din. Velkommen til Trademax for flere møbler til hjemmet ditt! Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Oppskriften er enkel. Det du trenger er treverk.


Etter mange søk på nettet var vår mann fortsatt usikker på hvordan en utebenk skulle bygges, så han valgte å lage den etter eget hode. På det lokale byggvarehuset fikk han hjelp til å velge riktige materialer. Utepeis er kanskje ingen liten sak å drømme om, men vil utvilsomt bringe med seg mange gode øyeblikk for de av oss som liker å tilberede grillmat ute i friluft.


Her får du oppskriften på en smart utepeis som i tillegg er vedlikeholdsfri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg