fredag 25. oktober 2019

Lenestol skinn retro

Vi har frisket opp en gammel favoritt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Stilfulle designede lenestoler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lenestoler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Eller hvorfor ikke match en brun skinnlenestol med den trendy industristilen?

Lærlenestoler har egenskapen til å forflytte oss tilbake i tiden, men er allikevel ypperlige til å blande med en moderne innredning. Trademax har alt fra en retro skinnlenestol med design inspirert av en Barcelonalenestol, til en engelsk skinnlenestol i. Whitworth, retro lenestol i skinn og heltre eik. Den elegante og kurvede formen på armlener, og det myke skinnet med en lekker vintage slitt look.


En lenestol er en ekstra god stol til deg, som godt kan like å bruke god tid forran fjernsynet. I vårt sortiment av lenestoler finnes det både stoler i skandinavisk og moderne design. Materialene er valgt fordi de er lekre, slitsterke og behagelige. For deg betyr det at du kan bruke mange timer i lenestolen din uten at stolen går i stykker av den grunn. I stedet for å ha en sofa kan du for eksempel velge å bare ha stilrene og minimalistiske lenestoler , som de klassiske skandinaviske lenestolene med treramme og sauseskinnstoff.


For optimal komfort velger du kanskje å kjøpe en lenestol som et tilbehør til sofaen din, for eksempel en recliner lenestol eller en lenestol med fotskammel. En lenestol fra Bolia er stilsikker uansett om du velger en klassisk modell med armlener eller en stol i et mer eksperimentelt design. Moderne lenestoler finnes i mange variasjoner med hver sine unike former. Velg farge og materiale, og få en stol som er skreddersydd til din smak og som du kan føle deg godt tilpass i. En stol som skal passe inn i stuen din skal ikke bare være god å sitte i, men bør også se fin ut og passe inn i resten av rommet.


Uansett om du ser etter en lenestol å slappe av i, en recliner å strekke deg ut i, eller en fargerik pyntestol har vi kvalitetsstoler til stuen din. Med en lenestol fra Bohus vil du alltid finne igjen hvilepulsen. Velg blant ulike fasonger og materialer, for optimal komfort.


Hvilken lenestol passer deg best?

Suze er en retro lenestol i en lekker champagnefarge. Lekker og romslig lenestol trukket i skinn med stålben. Stolen passer inn i hjem med en røffere stil innen industriell eller skandinavisk stil.


Eller følg oss på design, retro og vintage vi fører hovedsaklig norsk design, møbler, lamper og interiør i eik, teak, palisander, stål og plast. Italienske Poltrona Frau relanserer nå lenestolen som en hyllest til den avdøde arkitekten og designeren. Fås i nesten 1forskjellige farger. Pris på forespørsel, Expo Nova.


Velg riktig lenestol ut fra hvilke ønsker og behov du har, vi har garantert en som passer. Forestill deg hvordan du lener deg tilbake og synker ned i en behagelig sofa, det er en fantastisk følelse. Her finner du lenestoler av god kvalitet med design for enhver smak enten du liker klassisk eller retro stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg